FI / EN

MagnumLive- täyden palvelun ohjelmatoimisto

Elämyksiä joka tapahtumaan

MagnumLive Oy on tunnettu kotimainen ohjelmatoimisto, joka tuo tapahtumiin unohtumattomia hetkiä ja ammattitaitoista viihdettä. Meidän kauttamme löydät laajan kirjon esiintyjiä ja ohjelmanumeroita, jotka tekevät juhlastasi tai tapahtumastasi puhutun elämyksen. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suurempi festivaali, meiltä löytyy sopiva ohjelma jokaiseen tilaisuuteen.

Palvelumme kattavat kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja. Esiintyjävalikoimamme ulottuu kotimaisista suosikeista kansainvälisiin tähtiin, ja olemme erityisen ylpeitä yksinoikeudella edustamistamme artisteista. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Monipuoliset palvelut tapahtumien järjestäjille

MagnumLive Oy ei ole pelkästään ohjelmatoimisto, vaan tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita tapahtumien järjestämiseen. Tekninen toteutus, äänentoisto, valaistus ja videotuotanto ovat osa laajaa palveluvalikoimaamme. Meiltä saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, mikä tekee tapahtumasi järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta. Olemme toimineet alalla vuosikymmeniä, ja kokemuksemme näkyy jokaisessa yksityiskohdassa.

Magnum-konsernin brändit, kuten MagnumEvents ja MagnumMusic, tukevat MagnumLive Oy:n toimintaa ja mahdollistavat kattavat palvelut erilaisiin tarpeisiin. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, ja se näkyy toiminnassamme. Tapahtumasi menestys on meille sydämen asia, ja teemme kaikkemme, että yleisösi viihtyy ja tapahtumasi jää mieleen positiivisena kokemuksena.

Luotettava Kumppani tapahtumateollisuudessa

MagnumLive Oy on Tapahtumateollisuus ry:n ja Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n jäsen, mikä takaa korkean ammattitaidon ja luotettavuuden. Olemme myös tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani, joten voit olla varma, että kaikki toimintamme on läpinäkyvää ja eettisesti kestävällä pohjalla. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tapahtumasi ohjelma on laadukasta ja vastuullisesti tuotettua.

Toimipisteemme Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa palvelevat asiakkaitamme kattavasti ympäri Suomen. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, ja kokemuksemme ansiosta tiedämme, miten luoda tapahtumasta menestys. Ota yhteyttä ja kerro meille tapahtumasi tarpeet, niin räätälöimme sinulle unohtumattoman ohjelman.