FI / EN

Ruotsinkielinen ohjelma tapahtumiin

 

Suomenlahtea valloittamaan: Ruotsinkieliset esiintyjät

Kun suunnittelet tapahtumaa, jossa haluat tarjota vieraillesi unohtumattoman elämyksen, kielivalinta on tärkeä osa kokonaisuutta. MagnumLive Oy, kotimainen ohjelmatoimisto, ymmärtää tämän tarpeen ja tarjoaa laajan valikoiman ruotsinkielistä ohjelmaa. Olipa kyseessä sitten Eckerö Linen m/s Finlandian risteily tai Wasalinen m/s Aurora Botnian merimatka, meiltä löydät sopivan esiintyjän jokaiseen tilaisuuteen.

Ruotsinkielinen ohjelmisto ei rajoitu pelkästään merellisiin tapahtumiin. Myös Lapland Hotelsin lumoavissa maisemissa tai Kylpylähotelli Peurungassa järjestettävät tilaisuudet saavat lisäarvoa, kun ohjelmatarjonta puhuttelee vieraita heidän omalla äidinkielellään. MagnumLive on erikoistunut luomaan kulttuurisiltoja ja tarjoamaan korkeatasoista viihdettä, joka ylittää kielirajat.

Elämyksiä jokaiseen makuun

Ei ole väliä, etsitkö tunnelmallista musiikkiesitystä, naurua herättävää stand-up-koomikkoa tai sykähdyttävää tanssinäytöstä, MagnumLive Oy:n kattava artistirosteri tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Meillä on yksinoikeudella edustettuja artisteja, mutta toimeksiantomme ulottuvat koko Suomen laajuisesti, mikä tarkoittaa, että voimme räätälöidä ohjelman täsmälleen asiakkaamme toiveiden mukaiseksi.

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, mikä näkyy myös viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luvussa 40. Tämä on osoitus siitä, että panostamme jokaiseen yksityiskohtaan ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Olipa kyseessä sitten Levi World Cupin jännittävä urheilutapahtuma tai Turun Uittamon kesäinen juhla, MagnumLive tuo tapahtumaasi sen kaivatun lisämausteen.

Luotettava Kumppani tapahtumajärjestäjille

MagnumLive Oy ei ole vain ohjelmatoimisto, vaan kokonaisvaltainen tapahtumapalveluiden tarjoaja. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja meidät tunnetaan Luotettavana Kumppanina. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa meihin kaikissa tapahtumasi järjestelyissä, aina esiintyjien välityksestä tekniseen toteutukseen ja videotuotantoon.

Magnum-konsernin brändit, kuten MagnumEvents, MagnumMusic ja MagnumSound, tarjoavat laajan kirjon palveluita, jotka täydentävät MagnumLive Oy:n tarjontaa. Yhdessä luomme tapahtumia, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät asiakkaidemme odotukset. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että palvelemme asiakkaitamme paikallisesti Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista, mutta vaikutuksemme ja palvelumme ulottuvat koko maahan.