In English

MagnumLive

Sokotel Oy

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Yritys operoi Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Sokotel työllistää vajaat 1100 henkilöä.

Pikkujoulukausi on hotelli- ja ravintolapalveluja tarjoavien yritysten kiireisintä aikaa. Näin ollen tammikuussa on aika nostaa esiin vuoden suurimmat tähdet – eli juuri he, jotka työllään mahdollistavat kaikkien muiden juhlimisen virallisella pikkujoulukaudella –  ja antaa heidän kulkea pitkin punaista mattoa salamavalojen loisteessa.

MagnumLive suunnitteli ja toteutti Sokotel Oy:n henkilöstön glamouria henkivät ”Stars on the red carpet” -teemaiset pikkujoulut tammikuussa Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Juhlissa työntekijöiden palkitsemiset sekä viihde-elämykset kietoutuivat toisiinsa Oscar-gaalan tavoin.

MagnumLiven vastasi kokonaisvaltaisesti kaikkien tilaisuuksien tuotannosta, joka sisälsi esiintyjät, kuva- ja äänitekniikan, valaistuksen ja somistuksen. MagnumLiven graafikko suunnitteli tapahtumakokonaisuuden visuaalisen ilmeen, joka toistui tapahtuman pienimmissäkin yksityiskohdissa, videoissa sekä lavataustassa. Illan aikana nähtiin upeita teemoitettuja showkokonaisuuksia. Lisäksi tapahtumassa juhlatunnelmaa nostattivat juontaja, bändi ja DJ.

”Pikkujoulut ovat henkilöstöllemme aina yksi vuoden odotetuimmista kohokohdista. Tänä vuonna halusimme panostaa erityisen paljon teemaan ja sen vaikuttavuuteen, sillä lanseerasimme juhlissa myös uuden kirkastetun Sokotelin yrityskulttuurin koko henkilökunnalle. MagnumLive onnistui erinomaisesti briiffimme pohjalta luomaan kokonaisuuden, jossa tarpeemme ja tavoitteemme oli huomioitu ja jopa ylitetty.

On ilo tehdä töitä ammattilaisille ammattilaisten kanssa ja kiitänkin MagnumLiven joustavuutta ja idearikkautta! Juhlat onnistuivat kokonaisuudessa erinomaisesti ja vuosi saatiin näin käyntiin näyttävästi ja ilon kautta.”
Päivi Taipalus, johdon assistentti, Sokotel Oy

Pyydä tarjous

Sokotel Oy:n pikkujoulut

Ajankohta: tammikuu 2018
Tapahtumapaikka: Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Radisson Blu Plaza Hotelli Helsinki ja Break Sokos Hotel Eden

MagnumLiven palvelut tässä tapahtumassa