FI / EN

Smash

Smash

Tapahtumapaikka: Kattilahalli, Helsinki

Kuva: Hanna Tyrväinen, Vastavirta

Helsingin Kattilahalli muuntui vuonna 2017 jo toista kertaa teknologian ja urheilun kohtaamiskeskukseksi, kun Smash kokosi urheiluväen ja teknologiaosaajat yhteen.

Smash on teknologian start-upeille omistettu virallinen Slushin sivutapahtuma, joka keskittyy liikunnan, terveyden ja urheilun uusimpiin teknologian sovelluksiin.

Kattilahalliin oli rakennettu seminaaritila tapahtumalavalla ja katsomolla sekä näytteilleasettajien osastot.

Tapahtuman kokonaisvaltaisesta toteutuksesta vastasi jo toista vuotta Koko tapahtuma – alihankintaverkosto, joka koostuu Suomen johtavista tapahtuma–alan alihankkijoista. MagnumLive kuuluu Koko Tapahtuma –verkostoon ja vastasi Smash-tapahtuman tilavalaistuksesta, lavan äänentoistosta, kuvatekniikasta ja valaistuksesta sekä näyttelyosastojen sähköistyksestä ja osastojen lisätekniikkatarpeista. Stopteltat vastasi kalusteista, Loisto Catering tarjoiluista ja Securitas turvallisuuspalveluista.

”Koko Tapahtuma oli Smashin tuotantokumppani ja teki loistavan työn muuntaessaan puitteet juuri oikeanlaiseksi iloa tukevaksi toiminnalliseksi ilmapiiriksi. Oli ilo tehdä todellisten ammattilaisten kanssa töitä. Ensimmäistä kertaa tapahtumaa tehdessä, ei kaikkea osaa ennakoida. Koko Tapahtuman toiminnassa arvostin myös rauhallisuutta ja loistavaa asennetta, joilla esiin tulevia asioita yhdessä ratkottiin rakentamispäivänä. Oman työni kannalta oli helpottavaa, että sain kaikki tapahtumatuotannon osa-alueet yhdeltä luukulta. Pidimme vain yhden yhteisen palaverin ennen H-hetkeä ja se riitti!” Hanna Iiskola-Kesonen, tuottaja, Smash