FI / EN

Silvasti

BreakBulk Europe

Tapahtumapaikka: Antwerpen, Belgia

Silvasti tarjoaa asiakkailleen erikois- ja raskaskuljetuspalvelut sekä projektilogistiikan ratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Jo 1970 – luvun alussa alkanut toiminta on laajentunut koko Euroopan alueelle Silvastin kasvaessa yhdeksi maamme suurimmista erikois- ja projektihuolintaliikkeistä.

Silvasti osallistui näytteilleasettajana kansainvälisille BreakBulk Europe –messuille, jotka järjestettiin Belgian Antwerpenissa.

MagnumLiven messutiimi suunnitteli ja toteutti Silvastin messuosaston avaimet käteen -toimituksena, eli pakettiin kuului kaikki messuosaston suunnittelusta tuotantoon ja kuljetuksesta purkuun.

Silvastin messuosaston katseenvangitsijana toimi MagnumLiven messutiimin suunnittelema ja toteuttama rakenteista, pienoismalleista ja digitaalisesta sisällöstä koostuva installaatio (kuvassa etualalla lasikehikon alla), jossa pienoismallirekat kulkivat näytölle animoidun tien päällä. Rekkojen takana oli pystynäyttö, jossa vuodenajat ja maisemat vaihtuivat. Installaation ydinviestinä oli se, että Silvastin kalusto ja palvelut toimivat säässä kuin säässä ja kaikkialla. Myös näytöillä pyörivä sisältö oli kokonaisuudessaan MagnumLiven suunnittelemaa ja toteuttamaa, kuten myös kaikki muu osaston graafinen materiaali.