FI / EN

Oy Teboil Ab

Teboil Linkki

Ajankohta: 3.5.2017
Tapahtumapaikka: Clarion Hotel Helsinki

Teboil Linkki on Teboilin vuosittain järjestämä kauppias- ja yhteistyökumppanitapahtuma, joka kerää paikalle useita satoja osallistujia. MagnumLive on järjestänyt Teboil Linkki –tapahtuman vuosina 2011-2014 sekä 2016-2018. Vuonna 2017 tapahtumapaikkana toimi Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva Clarion-hotelli.

Vuoden 2017 Teboil Linkki järjestettiin festarit-teemalla, joka näkyi yksityiskohdissa läpi koko tapahtuman. Osallistujille jaettiin festaripassit sekä rannekkeet ja esiintyjät oli valittu tarkasti festaritunnelman luomiseksi. Lisäksi teema näkyi muun muassa tapahtuman somistuksessa, osallistujien pukeutumisessa sekä kaikessa tapahtuman viestinnässä.

Tapahtuma koostui kolmesta osiosta; aamupäivän seminaarista, iltapäivän yhteistyökumppainimessuista sekä iltajuhlasta. MagnumLive teki tapahtuman ennakkosuunnittelun sekä huolehti koko tapahtuman totetutuksesta ja tekniikasta. Lisäksi MagnumLive huolehti muun muassa tapahtumapaikan varauksista, esiintyjistä, messujen organisoinnista, valokuvauksesta sekä viestinnästä tapahtumaan osallistuneille.

Lopputuloksena oli tunnelmaltaan rento mutta juhlava kokonaisuus, johon yhtenäinen teema toi hauskan lisäyksen. Illan vetonaulana nähtiin Teboilin oma räppäri Kipa K., jonka esittämä kappale oli MagnumLiven käsialaa ja jonka musiikkivideo kuvattiin MagnumLiven virtuaalistudiolla. Kipa K:n lisäksi lavalle nousi sketsihahmo Aina Inkeri Ankeinen sekä bilebändi Rock ’n’ Rolls.

”Iso kiitos Magnumin väelle Teboil Linkin toteutuksesta! Tapahtuman jälkeen olen saanut paikalla olleilta pelkkää ylistystä ja kiitosta tapahtumasta. Osallistujat ovat olleet yhtä mieltä siitä, että tämä oli paras Linkki ikinä! Mikä sitten oli eri tavalla kuin aikaisemmin? Viestintä! MagnumLiven toteuttama ennakkoviestintä houkutteli paikalle paljon ensikertalaisia ja tapahtumassa oli osallistujia enemmän kuin koskaan aikaisemmin.” Maarit Takanen, Oy Teboil Ab