FI / EN

OBO Bettermann Oy

OBO BETTERMANN toimitilojen avajaiset

Ajankohta: 15.5.2019
Tapahtumapaikka: OBO Bettermannin omat toimitilat, Nurmijärvi

MagnumLive rakensi sähköteknisten tarvikkeiden maahantuoja OBO BETTERMANN Oy:n uuden toimitalon avajaistilaisuuden toukokuussa 2019.

MagnumLiven palveluihin kuului tapahtumatekniikka (äänentoisto, hallin juhlavalaistus, lavarakenteet), kalustuksen toimitus, kulunohjaus, naulakkopalvelut, pelialueen rakennus, cateringin koordinointi, juontaja, ohjelmapalvelut sekä paikan päällä ohjelman ja aikataulujen koordinointi. Lisäksi käytettiin MagnumLiven graafisia palveluita nimikorttien ja opasteiden toteuttamiseen.

Tilaisuuden juonsi kaikkien tuntema, monitaitoinen TV-kasvo Taru Valkeapää. Musiikista vastasi MagnumLiven DJ ja esiintyjänä taituroi Jose Ahonen, suosittu taikuri ja mentalisti. Tilaisuuden osallistujat pääsivät myös opettelemaan flossausta ammattitanssijan johdolla ja pelialueella oli mahdollista pelata porukalla hauskoja pelejä.

”Todella hyvin onnistunut tapahtuma, suuret kiitokset! Yhteistyö sujui vaivattomasti koko valmisteluprosessin ajan ja toteutus tehtiin ammattitaidolla. Kaikki sujui kuten oli sovittu!”
Ismo Saaristola, tuotepäällikkö, OBO BETTERMANN Oy