FI / EN

Machine Tool

FinnSec 2.–3.10.2019

Tapahtumapaikka: Helsingin Messukeskus

Oy Machine Tool Co on suomalainen perheyritys, joka maahantuo ja myy nosto-, hitsaus- ja turvatarkastuslaitteita, yhteistyörobotteja sekä viemärikameroita ammattikäyttöön.

MagnumLive suunnitteli ja toteutti Machine Toolin osaston FinnSec 2019 -messuille. FinnSec on pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma, joka järjestettiin Helsingin messukeskuksessa 2.–3.10.2019. Messuosaston ilme ja väritys tuki esillä ollutta, turvatarkastulaitteisiin keskittyvää Machine Tool Security -liiketoimintaa.

50-neliöisen osaston seinärakenteet toteutettiin modulaarisilla, uudelleenkäytettävillä beMatrix-alumiinirakenteilla. Seinäpinnat toteutettiin pääosin pinnoitetuin, brändiväreillä tulostetuin kankain, jolloin osastosta tapahtuman jälkeen syntyvä jätemäärä on huomattavasti pienempi, kuin perinteistä puurakennetta käytettäessä.

Kaikki suunnittelusta alkaen sujui vaivattomasti ja osasto oli laadukkaasti rakennettu. Erityiskiitos osaston rakentamisen aikana tulleiden viime hetken muutosten sujuvasta toteuttamisesta. Luotettava yhteistyökumppani vähentää messujärjestelyistä aiheutuvaa kiirettä ja stressiä!
Tytti Lötjönen, markkinointipäällikkö, Oy Machine Tool Co