FI / EN

A-lehdet Oy: The Blog Awards Finland 2016

The Blog Awards Finland 2016

Ajankohta: 14.10.2016
Tapahtumapaikka: A-lehtien toimitalo, Helsinki

The Blog Awards Finland 2016 palkitsi jälleen blogi- ja YouTube-maailman tähdet A-lehtien toimitalolla upeassa gaalassa 14.10.2016. Gaalaan osallistui lähes 500 kutsuvierasta.

MagnumLive oli tapahtuman yhteistyökumppanina edellisvuoden tapaan ja vastasi kokonaisvaltaisesti koko tapahtuman teknisestä toteutuksesta. MagnumLive oli myös mukana toteuttamassa yhteistyökumppanipisteitä ja somistuksia sekä vastasi tapahtuman kalustuksesta, näyttävistä tehosteista, ilotulituksesta, palkintopokaaleista, tunnelmamusiikista, monikamerakuvauksesta sekä tapahtumatuotannosta.

Tapahtuman kutsuvieraat johdatteli ulkoa sisään valtava logomatto ja näyttävä ulkovalaistus. Sisällä oli panostettu valojen juhlaan: tila oli somistettu siten, että valoilla oli entistä enemmän tarttumapintaa, jolloin uusimmalla LED-tekniikalla saatiin aikaiseksi näyttävä liikkuvien valojen kokonaisuus.

Mustavalkoisen teeman mukaisesti kaikki somistus ja kalustus oli mustavalkoista, tapahtumalavat oli päällystetty kiiltävän valkoisiksi ja kaikki digitaalinen sekä painettu materiaali oli mustavalkoista.

Musiikkiin sovitetun ilotulituksen ajaksi päälavan suuret näyttöpinnat katosivat taianomaisesti, jotta vierailla oli esteetön näkyvyys ulos taivaalle.

Kuva: A-lehdet Oy sekä kuvaajat Paula Virta ja Petri Mulari