FI / EN

Helsinki Cup 2019

Helsinki Cup 2019

Ajankohta: 8.-13.7.2019
Tapahtumapaikka: Helsinki

Helsinki Cup on yksi Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. 8.–13.7.2019 pelataan jo 44. Helsinki Cup.

Vuodesta 1976 lähtien pelatun turnauksen rooli lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä yhteisöllisyyden edistäjänä on säilynyt läpi vuosikymmenten. Helsinki Cup on suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus. Helsinki Cupiin osallistuu vuosittain yli 20 000 pelaajaa ympäri Suomen ja maailman.

MagnumLive on tänä vuonna toteuttanut mm. tapahtumatori Love the Ball Centerin ja tapahtuman toimiston sekä osallistunut turnauksen avajaisten kehittämiseen ja tuotantoon.

Love the Ball Center toimii Helsinki Cupin virallisena vapaa-ajan keskuksena. Tavoitteena on ollut jatkuvasti kehittää tapahtumatoria ohjelmasisältöä myöten ja luoda paikka, joka palvelee kaikkia turnaukseen osallistujia, kuten joukkueita taustajoukkoineen, yhteistyökumppaneita sekä muita vierailijoita.

MagnumLive hoiti hommat jälleen kuten aina: luotettavasti, ammattitaitoisesti ja odotukset ylittäen! Asiakkaana meidän ei tarvitse huolehtia, että homma hoituu, vaan voimme luottaa heihin täysin. Parhaat suositukset koko MagnumLiven porukalle!
Kirsi Kavanne, CEO, Helsinki Cup