In English

MagnumLive

Finnish Travel Gala

MagnumLive tuotti Suomen Matkatoimistoalan liiton (SMAL), Finnish Travel Galan lokakuussa 2018. Tapahtuman tilaajana ja kumppanina oli CWT Meetings & Events. Tapahtuma lanseerattiin tammikuussa 2018 MATKA-messuilla.
 
Finnish Travel Galassa palkittiin ansioituneita matkailuyrityksiä sekä toimijoita ja tekoja eri teemoihin liittyen. Show & dinner-palkintogaala keräsi Clarion Hotel Helsinkiin reilut 360 matkailualan ammattilaista ja heidän vierastaan.
 
MagnumLive vastasi kokonaisvaltaisesti tapahtuman tuotannosta, teknisestä toteutuksesta ja esiintyjistä.
 
Oscar-gaala -tyyppistä tapahtumaa kuljettivat eteenpäin palkitsemiset, puheet ja teemoitetut showt eri vuosikymmeniltä. Showkokonaisuuksien lisäksi yleisöä viihdyttivät juontaja Lorenz Backman, Scandinavian DancersLauri Mikkola Band ja MagnumLive DJ.
 
Kokonaisvaltaisen tapahtumatuotannon lisäksi MagnumLive vastasi tapahtuman ilmeen suunnittelusta ja kuvausseinästä, sponsorinäkyvyyksien toteuttamisesta (15 eritasoista sponsoria), 12 palkintovideon toteuttamisesta ja tapahtuman opasteista.

”Todella upeasti onnistunut ilta, suuret kiitokset! Yhteistyö sujui mutkattomasti koko valmisteluprosessin ajan ja yhteydenpito oli vaivatonta. Tuotannon ammattitaito näkyi yksityiskohdissa ja erinomaisissa ideoissa, joita se tapahtuman suunnittelun aikana meille antoi. Itse illan ohjelmasta ja palkintojenjaosta me saimme nauttia ilman huolta. Kaikki sujui kuten oli sovittu!”
Heli Mäki-Fränti, Toimitusjohtaja, Suomen matkatoimistoalan liitto ry SMAL

Pyydä tarjous

Finnish Travel Gala

Ajankohta: 5.10.2018
Tapahtumapaikka: Clarion Hotel Helsinki

MagnumLiven palvelut tässä tapahtumassa