FI / EN

Erämessut

Erämessut

Tapahtumapaikka: Riihimäki

Riihimäellä vuosittain järjestettävät kansainväliset Erämessut on Suomen laajin eräalan tapahtuma. Vuoden 2018 Erämessuilla vieraili lähes 40 000 kävijää. Kävijätutkimuksen tulosten mukaan peräti 88,5% vastanneista olivat erittäin tai hyvin tyytyväisiä messujen antiin, vuonna 2016 vastaava luku oli 86%.

MagnumLive on vastannut kaikesta messujen av-tekniikasta vuodesta 2014 alkaen. Tämän vuoden kuului usean hehtaarin messualueen ulkoalueiden ja sisätilojen yleisäänentoisto, kymmenen esittelypisteen paikallisäänentoisto, kahden ison ulkolednäytön toimitus sekä kuva- ja kameratekniikka. MagnumLiven toteutuksesta vastasi kuuden hengen kokenut tekniikkatiimi Matti Rauvannon johdolla.

”Messutapahtumassa on tärkeää, että kaikki toimii suunnitellusti ja sovitun aikataulun mukaan. MagnumLiven ammattilaisiin on voinut luottaa täysin. MagnumLive on täyden palvelun talo – olen saanut minulle räätälöityjä ratkaisuja ja aina vähän ekstraa päälle. Ja lisäksi MagnumLive tarjoaa asiakkailleen viimeisimmän tekniikan ja huippuosaajat.” Ninni Manninen, toimitusjohtaja, Riihimäen Messut Oy