In English

MagnumLive

Captol Invest Oy

Captol Invest Oy on suomalaisomisteinen konserni, jonka toimialaan kuuluvat premium-juomien maahantuonti ja tukkukauppa Suomessa, Baltian maissa ja Ruotsissa sekä ravintola- ja panimotoiminta.

MagnumLive suunnitteli ja toteutti Captol-konsernin 25-vuotisjuhlat Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Juhlaan osallistui noin 240 henkilökunnan, asiakkaiden, ulkomaisten päämiesten ja yhteistyökumppaneiden edustajia.

Juhlien suunnittelu, tuotanto ja ohjelma oli MagnumLiven vastuulla. Osana MagnumLiven toteuttamaa kutsuprosessia olivat sähköinen kutsujärjestelmä, sähköistä kutsua varten tehty video-teaser, jolla esiintyi yrityksen toimitusjohtaja, sekä hopeafolioidut kutsukortit ja kuoret. Juhlaa varten MagnumLive myös käsikirjoitti ja ohjasi yrityksen historiasta kertovan toimitusjohtajan henkilökuva-videon, joka esitettiin ensi kerran isoilta kuvapinnoilta juhlapuheen yhteydessä. Somistuksessa näkyivät juhlavuoden ilme ja siihen liittyvät värit pöytäliinoista ja painotuotteista aina kukka-asetelmiin asti. Tunnelma oli lämmin mutta juhlava ja ohjelma oli arvokkaalle juhlalle soveltuva.

MagnumLive toteutti juhlatiloihin näyttävän juhlavalaistuksen, huippuluokan äänentoiston sekä videotekniikan. MagnumLive vastasi myös vieraiden sekä koko juhlan valokuvauksesta sekä yrityksen toimialaan hyvin sopivasta shampanjaputouksesta, jonka täyttäminen oli yhtenä ohjelmanumerona.

Juhlayleisöä ihastutti illan aikana lisäksi tyylikäs virtuaalibändi sekä Lorenz Backman hauskana ja varmaotteisena juontajana.

Pyydä tarjous

Captol-konsernin 25-vuotisjuhlat

Tapahtumapaikka: Vanha Ylioppilastalo, Helsinki

MagnumLiven palvelut tässä tapahtumassa