In English

MagnumLive

Amplit Oy

Suomen kymmenen suurimman talotekniikkaurakoitsijan joukkoon kuuluva Amplit Oy vietti 30-vuotisjuhliaan 10.2.2017 Helsingin sydämessä, ravintola Bankissa.

Yhteensä noin 250 kutsuvierasta kokoontui juhlistamaan yrityksen pyöreitä vuosia punaista mattoa pitkin kullan ja sinisen sävyttämään juhlasaliin. Juhlan teemana oli sähkö ja vesi, joten vieraiden saapuessa salin isoilla näytöillä vaihteli kultainen sähkö ja liikkuva sininen vesi.

Amplitin henkilökunta sai keskittyä tapahtumapäivänä vain tärkeimpään, eli juhlien isännöintiin ja emännöintiin sekä hauskanpitoon. MagnumLive vastasi juhlatilaisuuden tuotannosta, teknisestä toteutuksesta sekä esiintyjistä. MagnumLive myös suunnitteli tilaisuuden kutsut ja huolehti juhlatilojen somistuksesta sekä painomateriaaleista. Juhlien teemavärit sininen ja kulta toistuivat kautta linjan, aina kutsukortista valaistukseen, juhlien kukka-asetelmiin ja näyttögrafiikkaan.

Vieraat kuvattiin punaisella matolla juhlallista kuvaustaustaa vasten ja juhlien hauskuuttavana isäntänä toimi Lorenz Backman. Illan aikana juhlavieraita viihdytti huikealla esityksellään mentalisti Noora Karma ja loppuillasta pistettiin tietysti myös jalalla koreasti.

Kuvat: Matti Hämäläinen Photography

Pyydä tarjous

Amplit Oy:n 30-vuotisjuhlat

Ajankohta: 10.2.2017
Tapahtumapaikka: Ravintola Bank, Helsinki

MagnumLiven palvelut tässä tapahtumassa