In English

MagnumLive

Admicom Finland Oy

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmätoimittaja. Admicomin palvelukokonaisuuden ytimessä on toiminnanohjausjärjestelmä Adminet, joka yhdistää talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden yhden järjestelmän alle. Ohjelmiston lisäksi Admicom tuottaa palveluita kirjanpitoon, palkanlaskentaan, käyttöönottoon, koulutukseen sekä asiakastukeen liittyen.

MagnumLive suunnitteli ja toteutti Admicomille messuosaston Alihankinta-messuille, jotka järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Alihankinta on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma, joka kerää vuosittain noin 20 000 teollisuuden ammattilaista yhteen.

Admicomin messuosaston suunnittelu sai alkunsa Admicomin brändi-ilmeestä, josta jalostettiin osaston yleisväritys. Osaston keskiössä oli asiakkaan logolla ja väreillä varustettu kustomoitu kaaritiski, jonka sisältä löytyi myös säilytystilaa. Osaston takaosa koostui muusta osastosta rajatusta neuvottelunurkkauksesta. Lopputuloksena oli pienestä neliömäärästään huolimatta virkistävän tyylikäs osasto, joka kiinnitti ohikulkijoiden huomion pirteällä olemuksellaan! 

Pyydä tarjous

Alihankinta

Tapahtumapaikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus