FI / EN

Reeta Vestman & Mikael Saari: Kaiken se kestää -single ja -konserttikiertue

Kaiken se kestää -singlen kansi

Syksyllä yhteinen musikaalikonserttikiertue ”Kaiken se kestää – Broadway, musikaalihelmiä meiltä ja maailmalta”
– nimikkokappaleesta julkaistaan 12.5. artistien yhteinen single 

Kaiken se kestää on Reeta Vestmanin ja Mikael Saaren ensimmäinen yhteinen julkaisu. Kaksi musiikin ja näyttämötaiteen kirkasta tähteä halusivat yhdistää voimansa ja tulkita suomalaisen, upouuden ja tuoreen musikaalisävellyksen. Kaiken se kestää -kappale on alun perin suurmusikaalista Huomenna minä lähden, jonka pääroolissa Reeta Vestman on nähty (Kuopion Kaupunginteatteri). Tämän kotimaisen kantaesityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Kari Heiskanen. Täyteläisessä 1900-alun epookissa nuori Hilda (Vestman) lähtee laivalla Amerikkaan onneaan etsimään ensimmäisen maailmansodan syttyessä, niin kuin tuhannet muutkin suomalaiset.

Omassa studioversiossaan Reeta ja Mikael tuovat kappaleen ja rakkaustarinan enemmän tähän päivään. Riipaisevan kaunis teksti on ajaton:  ”Saada voi ei koskaan omistaa, voi rakkautta kauneintakaan. Saada voi sen kaiken, jonka itseltänsä antaa pois”. Tuotannossa kuullaan kaikuja niin 60-luvun popista kuin mahtipontisista Disneyn animaatioistakin, ja siitä vastaavat muusikko-tuottaja Sampo Haapaniemi sekä muusikko Jiri Kuronen.

”Sut taivaan kirkkain tähti luoksein saattaa saa!”

Konserttikiertue syksyllä:
Kaiken se kestää – Broadway, musikaalihelmiä meiltä ja maailmalta

Kaiken se kestää -kappale kuullaan Reeta Vestmanin ja Mikael Saaren yhteisellä musikaalikonserttikiertueella syksyllä 2023. Luvassa on tunnettuja Broadway-musikaalien klassikoita (mm. Les Miserables, West Side Story, The Sound of Music, Something Rotten, Evita, Wicked) sekä myös uusia kotimaisia helmiä – kaikki suomen kielellä esitettyinä loistavan yhtyeen kanssa.

la 23.9. Salo, Provinssi-teatteri 18 (L)
su 24.9. Pori, Promenadikeskus, klo 16 (TM)
pe 20.10. Espoo, Sello-Sali klo 19 (L)

la 21.10. Turku, Sigyn-Sali klo 19 (TM)

39 e, sis. palv. maksut. L= Lippupiste, TM=Ticketmaster
https://magnumlive.fi/kiertueet/broadway-kaiken-se-kestaa-musikaalikonsertti

 

Broadway, Kaiken se kestää, Reeta Vestman, Mikael Saari

 

Reeta Vestman & Mikael Saari – Kaiken se kestää, cds
Julk. 12.5.2023
Säv. Mika Paasivaara ja san. Mika Paasivaara ja Kari Heiskanen. Sovitus Mika Paasivaara, Sampo Haapaniemi ja Jiri Kuronen.
Tuotanto, äänitys, miksaus ja masterointi Sampo Haapaniemi.
MagnumLive Oy 2023

Kaiken se kestää -singlen kansi