FI / EN

Räätälöityjä puhujaratkaisuja tapahtumiin

Miten valita oikea esiintyjä yritystapahtumaasi

Kun suunnittelet yritystapahtumaa, yksi tärkeimmistä päätöksistä on oikean esiintyjän valinta. Esiintyjä voi olla tapahtuman sydän ja sielu, ja oikea valinta voi tehdä tapahtumastasi unohtumattoman. MagnumLive Oy:n asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri sen oikean artistin tai puhujan, joka sopii tapahtumasi teemaan ja yleisöön. Olipa kyseessä sitten inspiroiva keynote-puhuja, energinen bändi tai vaikuttava taikuri, meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka täyttävät ja ylittävät odotuksesi.

Valinnassa on tärkeää ottaa huomioon tapahtuman tavoitteet ja kohderyhmä. Haluatko viihdyttää, kouluttaa vai inspiroida yleisöäsi? MagnumLive Oy tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja, jotta löydät täydellisen matchin tapahtumaasi. Meidän kauttamme saat yhteyden Suomen kärkiesiintyjiin ja puhujiin, jotka tuovat lisäarvoa tilaisuuteesi ja jättävät yleisöösi kestävän vaikutuksen.

Tapahtuman onnistumisen kulmakivet

Tapahtuman onnistuminen ei ole sattumaa, vaan se vaatii huolellista suunnittelua ja ammattitaitoista toteutusta. MagnumLive Oy:n kokeneet tapahtuma-alan ammattilaiset tietävät, miten luodaan elämyksiä, jotka puhuttelevat ja jäävät mieleen. Meidän kauttamme saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta: esiintyjät, ohjelman, teknisen toteutuksen ja jopa videotuotannon. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä olennaiseen – asiakkaidesi ja työntekijöidesi viihtyvyyteen ja tapahtuman tavoitteiden saavuttamiseen.

MagnumLive Oy:n palveluksessa on alan parhaat osaajat, jotka auttavat sinua jokaisessa tapahtuman järjestämisen vaiheessa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluita, jotka kattavat kaikki esiintyjäasiat – aina sopivan artistin valinnasta tapahtuman sujuvaan kulkuun. Luotettavana kumppanina varmistamme, että tapahtumasi on paitsi viihdyttävä ja elämyksellinen, myös ammattimaisesti toteutettu.

MagnumLive – Luotettava Kumppani tapahtumasi järjestämisessä

MagnumLive Oy on 100 % kotimainen ohjelmatoimisto, joka on osa laajempaa Magnum-konsernia. Meillä on vuosien kokemus ja laaja verkosto, joka mahdollistaa monipuolisten ja laadukkaiden tapahtumien järjestämisen. Asiakastyytyväisyytemme puhuu puolestaan – viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luku oli 40, mikä osoittaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme ja suosittelevat meitä mielellään.

Olipa kyseessä sitten pieni yritystilaisuus tai suuri yleisötapahtuma, MagnumLive Oy on valmiina auttamaan. Toimimme ympäri Suomen, ja meillä on toimipisteitä Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta, ja pyrimme aina ylittämään odotukset. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä tapahtumastasi menestys!