FI / EN

Ammattitaitoisia puhujia yritystapahtumiin MagnumLiveltä

MagnumLiven puhujat ja luennoitsijat ovat asiansa osaavia ammattilaisia

Kun kaipaat ammattitaitoista puhujaa tai luennoitsijaa tapahtumaasi, käänny MagnumLiven puoleen. Meiltä löydät monipuolisen kattauksen asiapuhujia, mutta myös viihteellisempiä oman alansa asiantuntijoita. Monet puheammattilaiset taitavat myös juontajan haastavan työn, joten voit saada samalla tapahtumaasi luotettavan tapahtumaisännän, moderaattorin haastattelijan tai juontajan. Kysy lisää oikean puheammattilaisen valinnasta MagnumLiveltä.

MagnumLive – Suomen johtava ohjelmatoimisto tapahtumateollisuudessa

MagnumLive on 100 % kotimainen ohjelmatoimisto, joka on osa Magnum-konsernia. Toimintamme maanlaajuisuus ja monipuoliset palvelut tekevät meistä yhden Suomen johtavista alalla. MagnumLive tarjoaa kokonaisvaltaisia tapahtumapalveluja vuosisopimusten puitteissa, ja luotettavan kumppanuuden ansiosta palvelemme laajalla asiakaskunnalla Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista.

Olemme pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita arvostettujen yritysten, kuten Lapland Hotelsin, Eckerö Linen ja Wasalinen, kanssa. Lisäksi olemme vastanneet huippuluokan tapahtumien, kuten Helsinki Cupin, Levi World Cupin ja useiden kylpylähotellien esiintyjäasioista. Kokemuksemme on laaja, ja toteutamme vuosittain yli 3500 toimeksiantoa.

Alan arvostettu toimija – Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen

MagnumLive on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen. Tämä tuo meille laaja-alaisen ammattitaidon ja verkoston, josta hyötyvät niin asiakkaamme kuin yhteistyökumppanimme. Olemme myös tilaajavastuulain mukaisesti Luotettava Kumppani, joka takaa asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan yhteistyön.

MagnumLive edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta toimintamme kattaa käytännössä koko Suomen artistikattauksen. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset ja tarjota heille kaikki tarvittavat palvelut yhden toimijan kautta. Viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan NPS-lukumme oli 40, mikä kertoo sitoutumisestamme laatuun ja asiakaspalveluun.

MagnumLive – Monipuoliset palvelut, monipuolinen konserni

MagnumLive on osa laajempaa Magnum-konsernia, joka tarjoaa monipuolisia palveluita tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluiden, teknisen toteutuksen ja videotuotannon saralla. Lisäksi konserniin kuuluvat brändit MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. MagnumManagement Oy toimii konsernin emoyhtiönä, joka huolehtii liiketoiminnan strategisesta johtamisesta.