FI / EN

Ohjelmamyyjän pesti auki

Magnum-konsernin logoja.

MagnumLive Oy on 100% kotimainen kasvava ohjelmatoimisto, joka kuuluu osaksi Magnum-konsernia. Hoidamme kokonaisvaltaisesti vuosisopimuksilla mm. Lapland Hotelsin, Eckerö Linen m/s Finlandian, Wasalinen m/s Aurora Botnian, Helsinki Cupin, Levi World Cup, Kylpylähotelli Peurungan, Revontulen, Turun Uittamon, Kuopion Rauhalahden sekä Tuuloksen Kapakanmäen kaikki esiintyjäasiat. Vuositasolla toimeksiantoja on noin 3500. MagnumLive Oy palvelee asiakkaitaan Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani.

Magnum-konserni palvelee asiakkaitaan välittämällä esiintyjiä ja ohjelmaa, tuottamalla tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teknistä toteutusta ja videotuotantoa. Konserniin kuuluvat seuraavat brändit: MagnumLive, MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound, ja A Duuri Oy. Konsernin emoyhtiö on MagnumManagement Oy. Konsernin liikevaihto oli yli 7 miljoonaa euroa viime tilikaudella.

www.magnumlive.fi

www.magnumevents.fi

www.magnummusic.fi

www.aduuri.fi

MagnumLive vahvistaa myyntijoukkoaan kasvaessaan, ja etsimme nyt ohjelmamyyjää vakituiseen työsuhteeseen tai provisiopalkkaukseen, oman valintasi mukaan.

Ohjelmamyyjän päätehtävänä on hoitaa olemassa olevia asiakkuuksia, artisteja sekä kasvattaa omaa portfoliota tuloksellisesti.

Lisäksi tehtäviin kuuluu:

  • kiertueiden suunnittelu
  • yhteistyö sidosryhmien kanssa
  • artistiyhteistyö sekä managerointi omien artistien osalta
  • aktiivinen osallistuminen yrityksen toiminnan kehittämiseen.

 

Etsimme toimialan hyvin tuntevaa ja kokenutta henkilöä, jonka intohimona on asetettujen tavoitteiden ylittäminen. Odotamme vastuullista ja kunnianhimoista asennetta sekä kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen.

Alan työkokemus, sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä tietotekniikan osaaminen ovat perusvaatimuksia. Tehtävän hoito edellyttää valmiutta vaihteleviin työaikoihin ja matkustukseen kotimaassa sekä mahdollisesti ulkomailla. Arvostamme positiivista elämänasennetta, hyvää yhteistyökykyä ja sujuvia kommunikointitaitoja. Arvostamme myös hyvää englannin kielen osaamista sekä valmiita verkostoja perinteisen tanssimusiikki-genren ulkopuolelta.

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen ja itsenäisen työn arvostetussa yrityksessä
  • kilpailukykyisen palkan tai provision oman valintasi mukaan
  • mahdollisuuden kehittää ja vaikuttaa toimintaamme sekä omaan työnkuvaan
  • muun organisaation tuen tehtävien hoitoon

 

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja mutkattomaan työyhteisöön! Hae työpaikkaa viimeistään 29.10.2023 mennessä rekry@magnumlive.fi. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoivomus. Toimi nopeasti, palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä.

Ohjelmamyyjä | MagnumLive Oy | LinkedIn