FI / EN

MM-lätkäkisojen alkaessa: ”Suoraan maaliin” by MrZeus

TubettaJa Mr Zeus

MM-lätkän alkaessa: ”Suoraan maaliin”. Mr Zeus julkaisee Juha Ension kanssa biisin ja videon, video julki 13.5. klo 15:00. 

Mr. Zeus on tamperelainen hyväntahdon lähettiläs ja nouseva Youtube-tähti, jonka kantavana tarinana on muiden tsemppaaminen ja erityisesti nuorten hyvinvointi. Hän ja hänen Meemitalo-kollektiivinsa tuottavat hyväntahdon viestiä ja pyrkivät edesauttamaan positiivisella työllään yhteistä hyvää mieltä. Mr Zeuksella on Youtubessa 64,7 t, Instagramissa 24,5 t ja TikTokissa 106,5 t seuraajaa.

Nyt hän julkaisee yhdessä biisin Juha Ension kanssa, joka tunnetaan myös nimellä Juha ”kapteeni” Lamminen. Lamminen on bilebändeistäkin tuttu valovoimainen ”veteraani”, ja hän on myös sanoittanut kappaleen:

– Meissä jokaisessa coolinkin ulkokuoren alla asuu ujo pieni ihminen. On ok olla ujo ja epävarma tässä vaativassa sosiaalisen median ajassa. Elämässä ja urheilussa se itseluottamus ja asenne saa aikaan tuloksia. Koskaan ei kannata sanoa ”en pysty. ” Ihminen pystyy mihin vain, kunhan tarpeeksi haluaa ja yrittää. Tällainen luottamus saa aikaan suuria tuloksia. Suuria maaleja, kertoo Juha Ensio.

Mr Zeus on innoissaan uudesta biisistä, jonka kylkeen julkaistaan myös musiikkivideo:

– Video on meemitalossa tehty ja se julkaistaan perjantaina 13.5. klo 15:00 Youtube-kanavallani. Olen tehnyt fiittibiisejä. aiemmin mm. Päivi Lepistön ja Mikko Alatalon kanssa. Juha Ension kanssa olen tuntenut jo pitkään, uskokaa tai älkää, meillä on yhteinen cheerleader-tausta.

– Juu, olemme olleet samassa cheerleader-joukkuessa!, täydentää Juha Ensio. – Video on tehty kaikille ikäpolville ja kehitystasoille, hän jatkaa virnuillen.

 

Millainen Mr Zeus on henkilönä?

– Olen intohimoinen tubettaja ja artisti ja haluan käyttää näkyvyyttäni hyviksi kokemieni asioiden esiintuomiseen. Olen kerännyt kokemusta erilaisista maailmakuvista työskentelemällä erilaisen ihmisten kanssa.

– Arvoni sisällön luomiseen syntyykin siitä, että pystyn jakamaan mahdollisimman laajalle positiivista ja inspiroivaa energiaa. Olen urheillut koko elämäni ja pidän liikuntaa ja terveellistä elämäntapaa ihmisen tärkeänä perustana. Haluan tuoda esiin terveellisen elämätapoja hauskalla ja helposti lähestyttävillä tavoilla. Hienoin asia, mitä olen artistina päässyt tekemään, on ollut laulaa täydelle jäähallin yleisölle, ja yleisön edessä esiintyminen onkin selvästi itselle SE juttu, kertoo Mr Zeus, joka ennen sosiaalisen median vaikuttajan uraa työskenteli mm. kiertävänä pölynimurikauppiaana, puhelinmyyjänä, myymälän kassalla ja vartijana.

youtube.com

tiktok.com/@mrzeusofficial

instagram.com/mrzeusofficial/
 

Mr Zeus
 
Mr Zeus, feat Juha Ensio: Suoraan maaliin, cds
Säv. Jimi Hautamäki, San. Juha Lamminen, Sov. Jimi Hautamäki
MagnumLive Oy 2022