FI / EN

Miten hyödyntää MagnumLiven tarjoamia elämyspalveluja yrityksen markkinoinnissa

MagnumLiven elämyspalvelut markkinoinnin tukena

MagnumLive on kotimainen ohjelmatoimisto, joka tarjoaa monipuolisia elämyspalveluja yritysten markkinointitarpeisiin. Elämykselliset tapahtumat ja esiintyjät voivat olla erinomainen tapa vahvistaa brändiä, herättää huomiota sekä luoda unohtumattomia kokemuksia asiakkaille. MagnumLive tarjoaa kattavan valikoiman ohjelmaa ja esiintyjiä eri tarpeisiin, joiden avulla yritykset voivat viestiä haluamallaan tavalla ja erottua kilpailijoistaan. Olipa kyse yritystapahtumasta, juhlasta tai muusta markkinointitoimenpiteestä, MagnumLiven elämyspalvelut ovat tehokas ja luova valinta.

Erikoisosaamista ja laaja verkosto

MagnumLive on osa Magnum-konsernia, joka on vakiinnuttanut asemansa alalla. Ohjelmatoimistona MagnumLive palvelee useita tunnettuja asiakkaita eri puolilla Suomea ja myös ulkomailla. Heidän erikoisosaamisensa kattaa laajan kirjon ohjelmaa ja esiintyjiä eri genreistä. MagnumLive edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, joten heidän valikoimistaan löytyy myös sellaisia nimiä, joita muilta toimistoilta ei saa. Lisäksi MagnumLive tekee yhteistyötä muiden alansa toimijoiden kanssa, joten heidän verkostostaan löytyy aina sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.

Monipuolisia mahdollisuuksia luovaan markkinointiin

MagnumLiven tarjoamat elämyspalvelut avaavat monia mahdollisuuksia luovalle markkinoinnille. Erilaisia tapahtumia ja esiintyjiä voi hyödyntää esimerkiksi tuotelanseerauksissa, yrityksen juhlissa, messuilla tai vaikkapa yritysvierailujen yhteydessä. Vahvan brändin rakentamiseksi on tärkeää luoda ikimuistoisia kokemuksia, jotka jättävät positiivisen mielikuvan yrityksestä. MagnumLiven tarjoamissa elämyspalveluissa on valtava potentiaali herättää tunteita ja luoda unohtumattomia hetkiä, jotka jäävät asiakkaiden mieleen pitkäksi aikaa.

Tilaajavastuulain vaatimukset ja luotettavuus

MagnumLive on Suomen Ohjelmatoimistojen ja Agenttien ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, mikä takaa heidän toimintansa ammattimaisuuden ja vastuullisuuden. He myös noudattavat tilaajavastuulakia, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat luottaa heihin luotettavana yhteistyökumppanina. MagnumLive haluaa tarjota asiakkailleen kaiken sen, mitä liiketoiminta vaatii, ja he pyrkivät aina ylittämään asiakkaiden toiveet. Viimeisimmän tutkimuksen mukaan heidän NPS-lukunsa oli 40, mikä kertoo tyytyväisistä asiakkaista ja laadukkaasta palvelusta.