FI / EN

Miksi valita MagnumLive tapahtumasi kumppaniksi?

Kokonaisvaltaista palvelua tapahtumajärjestäjille

Kun järjestät tapahtumaa, haluat varmistaa, että kaikki sujuu moitteettomasti ja että yleisösi viihtyy. MagnumLive Oy tarjoaa juuri tätä – kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken tarvittavan tapahtumasi onnistumiseen. Meillä on vuosien kokemus ja laaja-alainen osaaminen tapahtumien järjestämisestä, ja olemme toimineet kumppanina lukuisille merkittäville toimijoille, kuten Lapland Hotelsille ja Eckerö Linelle. Asiakkaamme arvostavat sitä, että voimme tarjota heille kaiken tarvittavan yhden katon alta, olipa kyse sitten esiintyjistä, teknisestä toteutuksesta tai vaikkapa videotuotannosta.

MagnumLive on 100 % kotimainen toimija, joka ymmärtää suomalaisen yleisön tarpeet ja toiveet. Olemme osa laajempaa Magnum-konsernia, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja korkeasta laadustaan. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, mikä kertoo palvelumme kysynnästä ja luotettavuudesta. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, mikä näkyy myös viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luvussa, joka oli 40. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme suosittelevat palveluitamme aktiivisesti myös muille.

Luotettava ja monipuolinen kumppani

Valitsemalla MagnumLive tapahtumasi kumppaniksi saat käyttöösi alan huippuosaamista ja monipuolisen valikoiman esiintyjiä ja ohjelmaa. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja noudatamme tilaajavastuulain vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että toimimme aina eettisesti ja vastuullisesti, mikä on tärkeää niin esiintyjien, asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kannalta. Edustamme osaa artisteista yksinoikeudella, mutta palvelumme kattaa koko Suomen artistikattauksen, joten voimme räätälöidä ohjelman juuri sinun tapahtumasi tarpeisiin sopivaksi.

Magnum-konsernin vahva taloudellinen asema, joka näkyy 7 miljoonan euron liikevaihdossa ja 1,2 miljoonan euron tuloksessa, takaa sen, että voimme investoida jatkuvasti toimintamme kehittämiseen ja uusien palveluiden luomiseen. Oma henkilökuntamme koostuu 13 ammattilaisesta, ja välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä. Tämä tarkoittaa, että meillä on resurssit ja osaaminen hoitaa tapahtumasi suunnittelusta toteutukseen saakka, olipa kyseessä pieni yksityistilaisuus tai suuri yleisötapahtuma.