FI / EN

Miksi MagnumLive on luotettava kumppani tapahtumajärjestelyissä?

MagnumLive on vakiinnuttanut asemansa yhtenä luotettavimmista ohjelmatoimistoista Suomessa. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja ammattitaitoon, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tapahtumajärjestelyitä. Olemme kotimainen yritys, joka on osa Magnum-konsernia. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa palvelut yhden katon alta ja ylittää heidän odotuksensa joka kerta.

Vuosisopimukset ja laaja kumppaniverkosto

MagnumLive hoitaa vuosisopimusten puitteissa lukuisien tunnettujen yritysten ja tapahtumien esiintyjäasiat. Lapland Hotels, Eckerö Linen m/s Finlandia, Wasalinen m/s Aurora Botnia, Helsinki Cup, Levi World Cup, Kylpylähotelli Peurunka, Revontuli, Turun Uittamo, Kuopion Rauhalahti ja Tuuloksen Kapakanmäki ovat vain muutamia esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa eri puolilla Suomea, palvellen asiakkaitamme Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista.

Tilaajavastuu ja järjestöjen jäsenyys

MagnumLive on Tilaajavastuurekisteriin kuuluva Luotettava Kumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että noudatamme tilaajavastuulakia ja huolehdimme esimerkiksi veronumero- ja työnantajarekisterimerkintöjen ajantasaisuudesta. Lisäksi olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäseniä. Tällä varmistamme, että toimintamme on läpinäkyvää ja vastuullista.

Laaja artistikattaus ja asiantunteva henkilökunta

Edustamme osaa Suomen artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta toimeksiantomme kattavat käytännössä koko Suomen artistikentän. Meillä on laaja verkosto alan ammattilaisia ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia vaihtoehtoja tapahtumien ohjelmaan. MagnumLive-konsernissa sinua palvele henkilökunta, joka ovat vahvasti sitoutunut tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun. Välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä, joten voit luottaa siihen, että tapahtumasi toteutetaan ammattitaidolla ja vastuullisuudella.

Miksi siis valita MagnumLive tapahtumajärjestelyihin? Laaja kokemus, vakaat kumppanuudet, monipuolinen artistikattaus ja ammattitaitoinen henkilökunta tekevät meistä luotettavan kumppanin, jollaista tarvitset tapahtumiesi onnistumiseen. Ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeesi, niin suunnittelemme yhdessä unohtumattoman tapahtuman.