FI / EN

Mikko Mäkeläisen tytär mukana uudella joulusinglellä

MIkko Mäkeläinen, Emelia Mäkeläinen, joulu

Mikko Mäkeläinen duetoi 6-vuotiaan tyttärensä Emelian kanssa Jukka Kuoppamäen kirjoittaman jouluklassikon nimeltään Aavistus. Ajatus laulun levytykseen lähti laulun tekstistä. Kappaleen tarina kertoo lapsen ja vanhemman vuoropuheluna siitä, millaisia kysymyksiä joulunaika voi nostaa mieleen. 

– Moi. Mun nimi on Emelia ja mää oon kuusi vuotias. Olin esiintymässä viime vuonna mun Mikko-iskän joulukonsertissa, ja yleisö tykkäs musta niin paljo, et ne toivo, että laulaisin levylle. Oisittepa kuullu, miten kaikki taputti mulle. 

– Nyt me ollaan iskän kanssa käyty studiossa laulamassa yks joululaulu. Me valittiin lauluksi mun lempijoululaulu Aavistus. 

– Mä tykkään tosi paljon esiintyä ja laulaa, ja mä pääsen tänäkin vuonna laulamaan isin joulukonsertteihin. Toivottavasti tykkäätte tästä laulusta. Mua vähän jännittää, kun tää on mun ihan eka levytys. iloitsee Emelia. 

Oman esikoistyttären kanssa joululaulun levyttäminen oli Mikko Mäkeläiselle ikimuistoinen ja tärkeä hetki: 

– Oli ihana seurata vierestä, miten intoa täynnä ja silmät kirkkaana loistaen hän iloitsi pitkän harjoittelun tuloksesta. Takuuvarmat kyyneleet itsellä, kun päästään yhdessä joulukirkkoihin taas  konsertoimaan.

Aavistus on herkkä, tunnelmallinen ja aito isän ja tyttären vuoropuhelu joulun ajasta.

Mikon ja Emelian Näin sydämeeni joulun teen -joulukonsertit 2022

20.11. Siikainen, Siikaisten kirkko

27.11.Keuruu, Keuruun kirkko

3.12. Urjala, Urjalan kirkko

4.12. Somero, Someron kirkko

11.12. Tarvasjoki, Tarvasjoen kirkko 

 

• Mikko Mäkeläinen

• facebook.com/MikkoMakelainenofficial

• instagram.com/makelaisenmikko