FI / EN

Meiju Suvas 40-vuotisjuhlakonserttikiertueelle – En tyydy vähempään -kirja julkaistu

Meiju Suvas

Suomalaisen iskelmän kestosuosikki Meiju Suvas lähtee uransa ensimmäiselle konserttisalikiertueelle marraskuussa 2023. Hän juhlistaa samalla Tää onnea on -nimisellä neljän konsertin kiertueellaan 40-vuotistaitelijajuhlaansa.

Meiju Suvaksen ura alkoi jo 1980-luvulla Finnhitsien aikakaudella. Hänen ensimmäinen diskosinglensä, Tahdon sinut, kiidätti Meijun tähtitaivaalle. Hänen sen jälkeinen hittiputkensa on jatkunut katkeamattomana sisältäen laulut Pure mua, Kova duuni on rahaa, Viet itsekontrollin, Kaunotar ja Kulkuri, Muukalainen, Ystäväsi aina ja monet muut.

– Aika on kulunut niin nopeasti, että tuskin olen huomannut kokonaisten 40 vuoden jo menneen ensimmäisistä levytyksistäni. Erityisen hienoa on ollut saada huomata, että monet vuosien takaisista lauluistani ovat yhä yleisön suosikkeja. Nyt pääsen vieläpä laulamaan niitä ensimmäistä kertaa konserttisalessa, Meiju Suvas toteaa.

Suvas on julkaissut 13 albumia, joista neljä on myynyt kultaa ja kaksi platinaa. Viime syksynä Meiju loisti Vain elämää -TV-ohjelmassa esittäen muun muassa kappaleet Tytöt tahtoo pitää hauskaa ja Tääl on niin kuuma. Kuulemme myös muutamia Vain elämää -kappaleita konserteissa. Myös Tähdet tähdet -TV-ohjelma viime keväänä toi tämän monitaiturin ruutuihin koko kansan iloksi.

Kiertuetta siivittää myös 23. elokuuta julkaistu Meiju Suvaksen kirja En tyydy vähempään. 

Syksyn konsertit 2023

PE 17.11. Hämeenlinna, Verkatehdas

SU 26.11. Jyväskylä, Paviljonki

Kiertueen tuottaa MagnumLive, ja sen liput ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

• Katso kiertueen sivut ja lipunmyyntitiedot.

 

Meiju Suvasksen uusi kirja on julkaistu.
Meiju Suvas – En tyydy vähempään (julk. Tammi).