FI / EN

Matti-Sakari & Pekkaniskan pojat esittää: Hattu päähän

Matti Sakari & Pekkaniskan Pojat

”The one and only” Matti-Sakari & Pekkaniskan pojat on ollut pitämässä hauskaa studiossa ja tuloksena on hauskuutta hersyvä foksi: Tanssikansalle suunnattua taattua musiikkia. ”Hattu päähän” julkaistaan 9.6.2023. 

– Kappale tehtiin mulle täytenä yllätyksenä! Se kertoo paluustani musiikkikentälle. Olin lähes puolitoista vuotta pois keikoilta, mutta vahva palo yleisön pariin ajoi tikanpojan takaisin lavoille viime kesänä. Siitä asti on menty ympäri ämpäri, sanailee Matti-Sakari.

– Kappale on tehty jälleen pilke silmäkulmassa, ja siinä on rytmikäs sovitus. Hauskalla tarinalla varustettu foksi on tanssikansalle suunnattua taattua pekkaniskaa!

– Keikkoja tehdään nyt kesällä reippaalla tahdilla ja hyvällä meiningillä. Siellä nähdään!

Kokoonpano on muuttunut tauon aikana, mutta meno ja meininki pysyy! Matti-Sakarin liidaama Pekkaniskan Pojat on alunalkaen vuonna 2002 perustettu tanssiorkesteri. Orkesteri palkittiin vuonna 2007 Vuoden Tanssittajatulokas -palkinnolla  Vuonna 2010 pojat voittivat Vuoden tanssittaja -tittelin. Albumeja on vuosien aikana kertynyt jo 7, joista yksi Souvareiden kanssa.

• Katso keikat >>

Facebook

Matti-Sakari & Pekkaniskan pojat

Matti-Sakari & Pekkaniskan pojat – Hattu päähän, cds, julk. 9.6.2023
Säv. & san. Jussi Rasinkangas, Kalevi Puonti, Asko Luomala, sov. Antti Lipponen. Valokuva: Toivo Kokko