FI / EN

MagnumLive: Yksinoikeudella parhaat esiintyjät tapahtumaasi

Esiintyjien yksinoikeus – Avain unohtumattomiin tapahtumiin

Tapahtuman järjestäminen on monivaiheinen prosessi, jossa yksi tärkeimmistä elementeistä on oikean esiintyjän valinta. MagnumLive Oy erottuu ohjelmatoimistojen joukosta tarjoamalla asiakkailleen yksinoikeudella Suomen parhaita artisteja ja esiintyjiä. Tämä tarkoittaa, että voit löytää meiltä eksklusiivisia esiintyjiä, jotka eivät ole saatavilla muualta, mikä tekee tapahtumastasi ainutlaatuisen ja ikimuistoisen.

Yksinoikeudella toimiminen ei ole pelkästään nimi suurella julisteella; se on sitoutumista laatuun ja erinomaiseen asiakaskokemukseen. Kun valitset MagnumLiven, saat käyttöösi kattavan valikoiman viihdyttäjiä, jotka on valittu huolella ja ammattitaidolla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset esiintyjät heidän tarpeisiinsa, oli kyseessä sitten yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suuri yleisötapahtuma.

Monipuoliset palvelut tapahtumasi menestykseen

MagnumLive Oy ei ole pelkästään ohjelmatoimisto, vaan kokonaisvaltainen tapahtumapalveluiden tarjoaja. Meiltä saat kaiken tarvittavan tapahtumasi onnistumiseen: esiintyjät, tapahtumatekniikan, tuotannon ja jopa videotuotannon. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat kaikki palvelut saman katon alta, mikä tekee tapahtumasi järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Magnum-konsernin laaja-alainen osaaminen ja vuosien kokemus näkyvät kaikessa toiminnassamme. Olemme palvelleet lukuisia tunnettuja tapahtumia ja asiakkaita, ja vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, mikä näkyy myös NPS-lukumme 40 osoittamana. Kun haluat varmistaa tapahtumasi menestyksen, valitse MagnumLive – kumppani, joka ymmärtää ja toteuttaa visiosi täydellisesti.

Luotettava kumppani tapahtumasi takana

MagnumLive Oy on tunnustettu ja arvostettu toimija tapahtuma-alalla. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja meidät on sertifioitu Luotettava Kumppani -ohjelman mukaisesti. Tämä takaa, että toimintamme on läpinäkyvää ja vastuullista. Asiakkaanamme voit olla varma, että tapahtumasi on hyvissä käsissä alusta loppuun saakka.

MagnumLive Oy:n palveluksessa on 13 omistautunutta ammattilaista, ja välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa, joten palvelumme kattavat koko Suomen. Olemme ylpeitä kotimaisesta juurestamme ja sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ohjelmaa tapahtumiinsa. Valitsemalla MagnumLiven saat tapahtumaasi yksinoikeudella parhaat esiintyjät ja varmistat, että jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu ja toteutettu.