FI / EN

MagnumLive: Tapahtumien järjestäminen A:sta Ö:hön

Kokonaisvaltaiset tapahtumapalvelut

Onnistunut tapahtuma vaatii huolellista suunnittelua, ammattitaitoista toteutusta ja laadukasta sisältöä. MagnumLive Oy on ohjelmatoimisto, joka tarjoaa nämä kaikki palvelut saman katon alta. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huomioitu ja että tapahtumasi jättää unohtumattoman vaikutelman niin sinulle kuin vieraillesi. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, festivaali tai yksityisjuhla, meidän asiantuntijamme ovat valmiita luomaan kanssasi ikimuistoisia hetkiä.

MagnumLive Oy:n palveluvalikoima on laaja: meiltä löydät kaiken tarvittavan tapahtumasi järjestämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri heidän tarpeitaan. Vuosien kokemus ja laaja yhteistyöverkostomme takaavat, että tapahtumasi toteutetaan ammattitaidolla ja luovuudella. Oli kyseessä sitten esiintyjien hankinta, tapahtuman tekninen toteutus tai kokonaisvaltainen tapahtumatuotanto, me olemme luotettava kumppanisi.

Laadukkaat esiintyjät ja ohjelmapalvelut

Esiintyjien valinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä tapahtuman onnistumisessa. MagnumLive Oy edustaa laajaa kirjoa artisteja ja esiintyjiä, joista osaa yksinoikeudella. Meidän kauttamme löydät sopivan esiintyjän jokaiseen tilaisuuteen, oli kyseessä sitten rock-konsertti, klassinen musiikkiesitys tai vaikuttava puhuja seminaariin. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän toiveensa ymmärretään ja että heille tarjotaan vain parasta mahdollista ohjelmaa.

Kun valitset MagnumLive Oy:n, saat käyttöösi koko Suomen kattavan artistikattauksen. Meidän tehtävämme on löytää juuri sinun tapahtumaasi sopiva esiintyjä, joka viihdyttää, inspiroi ja jättää yleisöön kestävän vaikutuksen. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Meidän NPS-lukumme 40 kertoo siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme.

Tapahtumatekniikka ja tuotanto

Tapahtuman tekninen toteutus on yhtä tärkeä kuin sen sisältö. MagnumLive Oy tarjoaa kattavat tekniset palvelut, jotka varmistavat tapahtumasi sujuvan kulun. Meiltä saat ääni-, valo- ja videotekniikan, jotka ovat tapahtumasi laadun ja tunnelman kannalta ratkaisevia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että kaikki tekniset ratkaisut toimivat moitteettomasti ja että tapahtumasi näyttää ja kuulostaa juuri niin hyvältä kuin pitääkin.

Magnum-konsernin laaja-alainen osaaminen tapahtumatekniikan alueella takaa, että voimme palvella asiakkaitamme monipuolisesti. MagnumSound ja MagnumMusic ovat esimerkkejä brändeistämme, jotka tukevat tapahtumasi onnistumista. Oli kyseessä sitten intiimi tilaisuus tai suurempi festivaali, meidän tekninen toteutuksemme on aina huippuluokkaa. Luota meihin – teemme tapahtumastasi unohtumattoman.