FI / EN

MagnumLive: Levi World Cupin taustavoimat

Levi World Cupin menestyksen kulissit

Levi World Cup on yksi talviurheilun kohokohdista Suomessa, mutta harva tietää, miten suuri työ tapahtuman onnistumisen takana piilee. MagnumLive Oy, kotimainen ohjelmatoimisto ja osa laajempaa Magnum-konsernia, on yksi niistä taustavoimista, jotka tekevät tästä tapahtumasta unohtumattoman. Vuosittain noin 3500 toimeksiantoa hoitava yritys on vastuussa siitä, että Levi World Cupissa kaikki esiintyjäasiat sujuvat saumattomasti, luoden tapahtumaan ainutlaatuisen tunnelman.

MagnumLive Oy:n palveluksessa on ammattilaisia ympäri Suomen, Vantaalta aina Inariin saakka. Heidän tehtävänsä on varmistaa, että jokainen tapahtuma ylittää asiakkaiden odotukset. Tämä näkyy myös heidän NPS-luvussaan, joka on vaikuttava 40. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat ovat paitsi tyytyväisiä palveluun, myös valmiita suosittelemaan MagnumLiveä eteenpäin. Tämä on merkittävä saavutus alalla, jossa kilpailu on kovaa ja asiakkaat vaativat aina vain enemmän.

Monipuoliset palvelut tapahtuman tähtihetkiin

MagnumLive Oy ei ole pelkästään ohjelmatoimisto, vaan se tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, jotka kattavat kaiken esiintyjävarauksista tapahtumatekniikkaan ja videotuotantoon. Heidän kauttaan asiakkaat saavat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, mikä tekee tapahtuman järjestämisestä huomattavasti helpompaa. Esiintyjäasioiden lisäksi heidän palveluihinsa kuuluu myös tapahtumien tekninen toteutus, joka on elintärkeää esimerkiksi Levi World Cupin kaltaisissa suurtapahtumissa, missä yleisön odotukset ovat korkealla.

Magnum-konsernin brändit, kuten MagnumEvents, MagnumMusic ja MagnumSound, työskentelevät yhdessä luodakseen tapahtumista kokonaisvaltaisia elämyksiä. Tämä yhteistyö mahdollistaa sen, että tapahtumat, kuten Levi World Cup, eivät ole vain urheilukilpailuja, vaan ne muuttuvat monipuolisiksi viihdetapahtumiksi, jotka tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille. Tämä on yksi syy, miksi MagnumLive on alansa johtavia toimijoita Suomessa.

Luotettava Kumppani tapahtumateollisuudessa

Luotettavuus ja ammattitaito ovat avainasemassa, kun puhutaan tapahtumateollisuudesta. MagnumLive Oy on saavuttanut Luotettava Kumppani -statuksen, mikä kertoo heidän sitoutumisestaan laadukkaaseen palveluun ja vastuulliseen toimintaan. He ovat myös aktiivisia jäseniä Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:ssä sekä Tapahtumateollisuus ry:ssä, mikä osoittaa heidän sitoutumistaan alan kehittämiseen ja eettisten periaatteiden noudattamiseen.

MagnumLive Oy:n rooli Levi World Cupin kaltaisten tapahtumien taustalla on korvaamaton. Heidän panoksensa varmistaa, että tapahtumat eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät yleisön odotukset. Tämä on mahdollista vain vuosien kokemuksen ja syvällisen asiantuntemuksen ansiosta, jotka MagnumLive tuo pöytään jokaisessa projektissaan. Heidän työnsä takaa, että tapahtumat, kuten Levi World Cup, jäävät ihmisten mieliin ikimuistoisina kokemuksina.