FI / EN

MagnumLive: Kylpylähotellien tapahtumakumppani

Ohjelmatoimisto, joka tuo elämää kylpylähotelleihin

MagnumLive Oy on tunnettu kotimainen ohjelmatoimisto, joka tuo elämää ja energiaa kylpylähotellien tapahtumiin. Yrityksen ammattitaito ja kokemus näkyvät vuosisopimuksissa, joita se on solminut useiden arvostettujen hotellien ja tapahtumajärjestäjien kanssa. Kylpylähotelli Peurungan, Revontulen ja monien muiden yhteistyökumppaneiden kanssa toteutetut tapahtumat ovat osoitus MagnumLiven kyvystä luoda unohtumattomia elämyksiä ja viihdettä kaikenlaisille yleisöille.

MagnumLive on erikoistunut tarjoamaan kattavan valikoiman esiintyjiä ja ohjelmaa, jotka sopivat täydellisesti kylpylähotellien tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten rentouttava viikonloppu tai suurempi yritystapahtuma, MagnumLive osaa valita oikeat elementit, jotka täydentävät kylpylähotellin palvelutarjontaa ja luovat asiakkaille ikimuistoisia kokemuksia. Yrityksen toiminta-ajatus on tarjota asiakkaille kaikki tarvittava yhdestä paikasta, mikä tekee tapahtumien järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Laadukasta viihdettä ja ammattitaitoista palvelua

Laadukas viihde on MagnumLiven toiminnan ytimessä. Yritys edustaa osaa artisteista yksinoikeudella, mutta sen toimeksiantojen kirjo kattaa koko Suomen artistikattauksen. Tämä mahdollistaa monipuolisen ohjelmatarjonnan, joka vastaa kylpylähotellien ja niiden asiakkaiden toiveita. Asiakastyytyväisyyttä kuvastaa hyvin yrityksen saavuttama NPS-luku 40, joka kertoo vahvasta sitoutumisesta asiakaspalveluun ja laadukkaan viihteen tarjoamiseen.

MagnumLive on myös tunnustettu luotettavana kumppanina, joka noudattaa tilaajavastuulakia ja on jäsenenä Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:ssä sekä Tapahtumateollisuus ry:ssä. Tämä takaa asiakkaille, että heidän tapahtumansa ovat ammattitaitoisissa käsissä ja että kaikki toiminta on läpinäkyvää ja eettisesti kestävällä pohjalla. Yrityksen palveluksessa on 13 omaa työntekijää ja se työllistää välillisesti noin 300 henkilöä, mikä osoittaa sen merkittävän roolin tapahtuma-alalla.

Magnum-konsernin monipuoliset palvelut

Magnum-konserni, jonka osa MagnumLive on, tarjoaa laajan kirjon palveluita tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluiden saralla. Konserniin kuuluvat brändit, kuten MagnumEvents, MagnumMusic ja MagnumSound, mahdollistavat sen, että asiakkaat voivat saada kaiken tarvitsemansa yhdestä paikasta. Tämä yhdistettynä vahvaan paikalliseen läsnäoloon Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa, varmistaa, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua juuri siellä, missä sitä tarvitaan.

Konsernin emoyhtiö MagnumManagement Oy:n vahva taloudellinen tulos, 7 miljoonan euron liikevaihto ja 1.2 miljoonan euron tulos, puhuvat puolestaan. Nämä luvut todistavat konsernin kyvystä toimia tehokkaasti ja menestyksekkäästi tapahtuma-alan kilpailukentässä. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että Magnum-konserni tuo tapahtumiin paitsi viihdettä ja elämyksiä, myös vankan ammattitaidon ja luotettavuuden.