FI / EN

MagnumLive ja artistit: Näin luot täydellisen ohjelmiston tapahtumaasi

Tapahtuman ohjelmiston suunnittelu

Kun haluat luoda unohtumattoman tapahtuman, ohjelmiston suunnittelu on avainasemassa. Tapahtuman luonne ja kohdeyleisö määrittävät pitkälti, millainen ohjelmisto on sopivin. Onko kyseessä yritystilaisuus, festivaali vai yksityisjuhla? MagnumLive Oy:n asiantuntijat auttavat sinua kartoittamaan tarpeesi ja löytämään juuri oikeat artistit ja esiintyjät laajasta valikoimastamme. Muista, että hyvin suunniteltu ohjelmisto ei ainoastaan viihdytä vieraita, vaan myös tukee tapahtuman tavoitteita ja teemaa.

Ohjelmiston suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tapahtuman aikataulu ja budjetti. MagnumLive tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, jossa huomioimme kaikki yksityiskohdat esiintyjien aikataulutuksesta tekniseen toteutukseen. Meiltä saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Asiakkaamme arvostavat joustavuuttamme ja kykyämme räätälöidä ohjelmisto kunkin tapahtuman ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Esiintyjien valinta ja yksinoikeudet

Esiintyjien valinta on yksi tärkeimmistä aspekteista ohjelmiston luomisessa. MagnumLive edustaa osaa artisteista yksinoikeudella, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota tapahtumaasi ainutlaatuisia esiintymiskokemuksia, joita et muualta löydä. Meillä on laaja verkosto ammattitaitoisia artisteja ja esiintyjiä, jotka soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten energinen bändi yritysjuhlaan tai herkkä laulaja intiimiin tilaisuuteen, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto.

Yksinoikeudella edustamiemme artistien lisäksi toimeksiantomme kattaa koko Suomen artistikattauksen. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota monipuolisia ohjelmistoja, jotka vastaavat asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, mikä takaa palveluidemme laadun ja luotettavuuden. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän tapahtumansa ohjelmisto on ammattimaisesti koottu ja toteutettu.

Asiakkaan toiveiden ylittäminen

MagnumLive Oy:n toiminta-ajatuksena on aina ylittää asiakkaiden toiveet. Tämä tarkoittaa, että emme tyydy vain toteuttamaan perusvaatimuksia, vaan pyrimme luomaan elämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Asiakaspalautteemme ja NPS-lukumme 40 osoittavat, että olemme onnistuneet tässä tavoitteessa. Tapahtumasi ohjelmiston suunnittelussa ja toteutuksessa voit luottaa siihen, että meiltä saat enemmän kuin pyysit – innovatiivisia ideoita, laadukasta palvelua ja unohtumattomia hetkiä.

Kun valitset MagnumLive Oy:n kumppaniksesi, saat käyttöösi koko Magnum-konsernin osaamisen. Tarjoamme esiintyjien ja ohjelman välitystä, tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja sekä teknistä toteutusta ja videotuotantoa. Yhdessä luomme tapahtumastasi täydellisen kokonaisuuden, joka vastaa juuri sinun ja vieraittesi odotuksia. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matka kohti täydellistä tapahtumaa.