FI / EN

Luennoitsijat osana tapahtumasi menestystä

Asiantuntijapuhujat tapahtumasi menestyksen takeena

MagnumLive Oy on tunnettu kyvystään löytää juuri oikeat henkilöt herättämään keskustelua ja inspiroimaan yleisöä erilaisissa tapahtumissa. Meidän kauttamme löydät kattavan valikoiman puhujia, jotka ovat asiantuntijoita monilla eri aloilla. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, seminaari tai koulutus, meidän puhujamme tuovat lisäarvoa tilaisuuteesi syvällisellä asiantuntemuksellaan ja karismallaan.

Me MagnumLivessä ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme puhujatarjonnan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Oli sitten tarpeen sytyttävä motivaatiopuhuja, alansa huippuasiantuntija tai vaikuttava tarinankertoja, meiltä löytyy sopiva ääni jokaiseen tilaisuuteen. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaiden odotukset.

Monipuoliset esiintyjäpalvelut kaikenkokoisiin tapahtumiin

MagnumLive Oy:n palveluvalikoima on laaja ja kattaa kaikki esiintyjäasiat, oli kyseessä sitten pieni yksityistilaisuus tai suuri yleisötapahtuma. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, ja kokemuksemme ansiosta tiedämme, miten löytää juuri oikeat esiintyjät kuhunkin tilaisuuteen. Meidän kauttamme saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, mikä tekee tapahtumajärjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Olipa kyseessä sitten Lapland Hotelsin, Eckerö Linen tai vaikkapa Helsinki Cupin kaltaisten suurtapahtumien esiintyjäjärjestelyt, MagnumLive hoitaa ne ammattitaidolla. Meillä on laaja verkosto esiintyjiä, jotka edustavat eri genrejä ja tyylilajeja. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ohjelman, oli sitten kyseessä musiikki, puhe tai vaikkapa taikashow.

Luotettava Kumppani tapahtumasi järjestämisessä

Kun valitset MagnumLive Oy:n kumppaniksesi, saat käyttöösi luotettavan ja kokeneen toimijan, joka on sitoutunut laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja noudatamme tilaajavastuulain vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa meihin kaikissa tapahtumasi esiintyjäjärjestelyissä.

Magnum-konsernin palvelut eivät rajoitu pelkästään esiintyjiin, vaan tarjoamme myös kokonaisvaltaisia ratkaisuja tapahtumien, juhlien ja elämysten tuottamiseen. Tekninen toteutus ja videotuotanto ovat osa laajaa palveluvalikoimaamme, joten voit olla varma, että tapahtumasi onnistuu meidän ammattitaitoisen tiimimme käsissä. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua luomaan unohtumattoman tapahtuman.