FI / EN

Luennoitsijoita yritystapahtumiin MagnumLiveltä

MagnumLiven luennoitsijat ovat asiansa osaavia ammattilaisia

Kun kaipaat ammattitaitoista puhujaa tai luennoitsijaa tapahtumaasi, käänny MagnumLiven puoleen. Meiltä löydät monipuolisen kattauksen asiapuhujia, mutta myös viihteellisempiä oman alansa asiantuntijoita. Monet puheammattilaiset taitavat myös juontajan haastavan työn, joten voit saada samalla tapahtumaasi luotettavan tapahtumaisännän, moderaattorin haastattelijan tai juontajan. Kysy lisää oikean puheammattilaisen valinnasta MagnumLiveltä.

Ohjelmatoimiston kokonaisvaltainen palvelu yritystapahtumiin

MagnumLive on suomalainen ohjelmatoimisto, joka tarjoaa kattavat palvelut yritystapahtumiin. MagnumLive on osa Magnum-konsernia, joka on luotettava ja tunnettu toimija alallaan. Vuosisopimuksilla MagnumLive hoitaa esiintyjäasiat useille merkittäville toimijoille eri puolilla Suomea, kuten Lapland Hotels, Eckerö Line, Wasaline ja Kylpylähotelli Peurunka. Yhteistyössä MagnumLive Oy:n kanssa asiakkaamme saavat yhdeltä toimijalta kaikki tapahtumaansa vaativat palvelut.

MagnumLive palvelee asiakkaitaan useilta eri paikkakunnilta, kuten Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista. Yritys on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, mikä kertoo luotettavuudesta ja ammattitaidosta alalla. MagnumLive edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta toiminnan kattavuus ulottuu käytännössä koko Suomen artistikattaukseen. Toiminta-ajatuksena on aina ylittää asiakkaiden odotukset ja tarjota asiakkaalle kaikki tarvittava liiketoiminnan tarpeisiin.

Konsernin toimialueet ja palvelut

Magnum-konserni koostuu useista eri brändeistä, jotka palvelevat asiakkaita monipuolisesti. MagnumLive on yksi konsernin brändeistä, joka välittää esiintyjiä ja ohjelmaa erilaisiin tapahtumiin. MagnumLive tarjoaa myös teknistä toteutusta ja videotuotantoa, joka on olennainen osa nykyaikaista tapahtumatuotantoa. Konserniin kuuluvat myös MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy, jotka tarjoavat monipuolista tapahtuma-, juhla- ja elämyspalvelua.