FI / EN

MagnumLive – Luennoitsijat yritystapahtumiin meiltä!

MagnumLiven luennoitsijat ovat asiansa osaavia ammattilaisia

Kun kaipaat ammattitaitoista puhujaa tai luennoitsijaa tapahtumaasi, käänny MagnumLiven puoleen. Meiltä löydät monipuolisen kattauksen asiapuhujia, mutta myös viihteellisempiä oman alansa asiantuntijoita. Monet puheammattilaiset taitavat myös juontajan haastavan työn, joten voit saada samalla tapahtumaasi luotettavan tapahtumaisännän, moderaattorin haastattelijan tai juontajan. Kysy lisää oikean puheammattilaisen valinnasta MagnumLiveltä.

MagnumLive – Luotettava kumppani tapahtumajärjestämiseen

MagnumLive Oy on 100 % kotimainen ohjelmatoimisto, joka on osa Magnum-konsernia. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani. Vuositasolla toimeksiantoja meille kertyy noin 3500, ja kokonaisvaltaisesti hoidamme esiintyjäasiat useille suurille tapahtumille, kuten Lapland Hotelsille, Eckerö Linen m/s Finlandialle, ja Helsinki Cupille.

Asiakkaitamme löytyy ympäri Suomen, kansainvälisesti toimimme Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista käsin. MagnumLive edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella Suomessa, mutta toimeksiantomme kattava verkostomme mahdollistaa lähestulkoon kaikkien Suomen artistien saatavuuden. Uskomme, että asiakkaidemme menestyminen on tärkein tavoitteemme, ja tähtäämme aina ylittämään asiakkaiden toiveet. Palautekyselyssämme saavutimme viimeksi 40 NPS-lukeman, mikä osoittaa korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja sitoutuneisuutta.

Palvelumme kattavat kaiken tarpeellisen

Magnum-konserni palvelee asiakkaitaan monipuolisesti, pitäen huolen kaikista tapahtumiin liittyvistä yksityiskohdista. Emme ole pelkkä ohjelmatoimisto, vaan tarjoamme myös tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, tekniikan toteutusta sekä videotuotantoa. Konsernin brändit MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy täydentävät palvelukokonaisuuttamme. Emoyhtiömme MagnumManagement Oy varmistaa, että jokainen projekti etenee sujuvasti ja asiakas saa kaiken tarvitsemansa yhdestä luotettavasta toimittajasta.

Vankka kokemuksemme alalta sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat, että jokainen tapahtuma järjestetään juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Päättynyt tilikausi vahvisti menestystämme, liikevaihtomme ylsi 7M€ ja tulos 1.2M€. Konsernissa toimii yhteensä 13 omaa työntekijää, ja välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä ympäri Suomen. On ilo olla mukana luomassa unohtumattomia hetkiä asiakkaillemme, ja pyrimme jatkossakin olemaan johtava ohjelmatoimisto alalla.