FI / EN

Live-esiintyjiä juhliin ja tapahtumiin MagnumLiveltä

Ohjelmatoimisto MagnumLive – ammattitaitoista esiintyjävälitystä juhliin

MagnumLive on suomalainen ohjelmatoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia esiintyjäpalveluita erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Olemme osa Magnum-konsernia, joka on luotettava ja pitkään alalla toiminut yritys.

MagnumLive hoitaa vuosisopimuksilla esimerkiksi tunnettujen hotellien, risteilylaivojen, urheilutapahtumien ja konserttien esiintyjäasiat. Vuosittain meillä on noin 3500 toimeksiantoa eri puolilla Suomea. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja ammattitaitoon, ja olemmekin Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäseniä.

Laaja esiintyjä- ja ohjelmatarjonta koko Suomen alueella

MagnumLive edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta toimeksiantomme kattavat käytännössä koko Suomen artistikattauksen. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman esiintyjiä, jotka sopivat eri juhlatilaisuuksiin. Ohjelmatarjonnassamme ovat muun muassa bändit, DJ:t, laulajat, tanssijat, taikurit ja stand up -koomikot.

Ammattitaitoiset ja luovat esiintyjämme tekevät juhlistasi ikimuistoisia. Heidän taitonsa ja energia tuovat tapahtumiisi omanlaisensa ilmapiirin ja viihdytyksen. Yhteistyössä kanssamme voit varmistua siitä, että tiedämme juuri sinun juhliisi sopivat esiintyjät ja ohjelmanumerot.

Magnum-konserni – monipuolisia tapahtuma- ja elämyspalveluja

MagnumLive kuuluu Magnum-konserniin, joka tarjoaa monipuolisia tapahtuma- ja elämyspalveluita. Konserni käsittää useita brändejä, kuten MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. Magnum-konserni myös välittää esiintyjiä ja ohjelmaa, tuottaa tapahtumatekniikkaa ja toteuttaa videotuotantoja.

Konsernin tavoitteena on tarjota asiakkailleen kaikki tarvittava tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Voit luottaa siihen, että meiltä saat kaiken, mitä juuri sinun liiketoimintasi vaatii. Haluamme ylittää aina asiakkaidemme toiveet ja tyydyttää heidän tarpeensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Joten kun suunnittelet tärkeitä juhlia, kannattaa kääntyä MagnumLiven puoleen. Tarjoamme ammattitaitoisten esiintyjien palvelut ja laajan valikoiman ohjelmanumeroita erilaisiin tilaisuuksiin. Olitpa missä vain, voit luottaa siihen, että MagnumLive hoitaa juhliisi sopivat esiintyjät ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen niin sinulle kuin vieraillesi.