FI / EN

Kuinka MagnumLive voi nostaa tapahtumasi seuraavalle tasolle

Tapahtumasi menestys MagnumLiven avulla

MagnumLive Oy on ohjelmatoimisto, joka tuo tapahtumiisi uutta eloa ja nostaa ne uudelle tasolle. Kun etsit kumppania, joka ymmärtää tapahtumateollisuuden syvällisesti ja tarjoaa laadukasta viihdettä sekä unohtumattomia elämyksiä, MagnumLive on valintasi. Meillä on laaja kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä, ja olemme toimineet yhteistyössä useiden tunnettujen brändien kanssa. Tapahtumasi saa meiltä kaiken tarvittavan, aina esiintyjistä tekniseen toteutukseen.

Palvelumme kattavat kaiken, mitä menestyksekäs tapahtuma vaatii. Tarjoamme asiakkaillemme yksinoikeudella edustamiamme artisteja, mutta myös laajan kirjon muita esiintyjiä koko Suomesta. Tämä tarkoittaa, että voimme räätälöidä ohjelman juuri sinun tapahtumasi tarpeisiin sopivaksi. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, mikä näkyy myös NPS-lukumme 40:ssä. Luotettavana kumppanina varmistamme, että tapahtumasi on unohtumaton kokemus jokaiselle osallistujalle.

Monipuoliset palvelut tapahtumasi tueksi

MagnumLive ei ole pelkästään ohjelmatoimisto, vaan tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja tapahtumasi järjestämiseen. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, festivaali tai yksityisjuhla, meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit toteuttaa tapahtumasi alusta loppuun. Tekninen toteutus, äänentoisto ja videotuotanto ovat osa palveluvalikoimaamme, ja ne ovat avainasemassa luotaessa vaikuttavaa tapahtumakokemusta.

Magnum-konsernin brändit, kuten MagnumEvents ja MagnumMusic, tukevat MagnumLiven toimintaa ja mahdollistavat sen, että voimme palvella asiakkaitamme monipuolisesti. Konsernin vahva taloudellinen asema, 7 miljoonan euron liikevaihto ja 1,2 miljoonan euron tulos, takaa sen, että voimme investoida jatkuvasti toimintamme kehittämiseen ja uusien, innovatiivisten palveluiden tarjoamiseen. Tämä tarkoittaa parempaa palvelua ja korkeampaa laatua tapahtumallesi.

Ylittämme odotuksesi joka kerta

Me MagnumLivessä uskomme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja ansaitsee henkilökohtaisen lähestymistavan. Asiakkaanamme saat käyttöösi kokeneen tiimimme, joka työskentelee kanssasi tiiviisti varmistaakseen, että tapahtumasi ylittää odotukset. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja takaamaan, että tapahtumasi puhuu puolestaan.

Olipa kyseessä sitten pienimuotoinen kokous tai suuri yleisötapahtuma, MagnumLive tuo siihen tarvittavan ammattitaidon ja luovuuden. Asiakkaamme arvostavat sitä, että voimme tarjota kaiken tarvittavan yhden katon alta, mikä tekee tapahtumien järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta. Ota yhteyttä ja anna meidän näyttää, kuinka voimme nostaa tapahtumasi seuraavalle tasolle.