FI / EN

MagnumLive Oy:n Palvelut

Tapahtumien taikurit

Kun suunnittelet unohtumattoman tapahtuman järjestämistä, onnistumisen avaimet ovat ammattitaitoisissa käsissä. MagnumLive Oy, kotimainen ohjelmatoimisto, on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita ja monipuolisia palveluita tapahtumien järjestämiseen. Yrityksen asiantuntemus ulottuu intiimeistä klubikeikoista aina suurten festivaalien loistoon, ja kaikkea siltä väliltä. Vuosittain noin 3500 toimeksiantoa toteuttava tiimi tietää, miten luodaan ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä.

MagnumLive Oy:n palveluvalikoima on kattava. He hoitavat esiintyjäasiat kokonaisvaltaisesti, oli kyseessä sitten Lapland Hotelsin, Eckerö Linen tai vaikkapa Helsinki Cupin kaltaiset suurtapahtumat. Asiakkaan tarpeet huomioiden, MagnumLive tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. Tämä näkyy myös yrityksen vaikuttavassa NPS-luvussa, joka on 40, osoittaen asiakastyytyväisyyden korkeaa tasoa.

Laaja artistikattaus ja ammattitaitoinen tuotanto

MagnumLive Oy erottuu ohjelmatoimistojen joukosta edustamalla osaa artisteista yksinoikeudella, mutta heidän toimeksiantonsa kattavat koko Suomen artistikattauksen. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat valita esiintyjät laajasta valikoimasta, olipa kyseessä sitten rock-bändi, jazz-trio tai stand-up koomikko. Yksinoikeudella edustettavien artistien lisäksi MagnumLive pystyy tarjoamaan asiakkailleen juuri heidän tapahtumaansa sopivan ohjelman.

Magnum-konsernin osana MagnumLive Oy hyödyntää laajaa verkostoaan ja monipuolista osaamistaan tapahtumien tuotannossa. Heidän palveluihinsa kuuluu myös tekninen toteutus ja videotuotanto, joten asiakkaat saavat kaiken tarvittavan saman katon alta. Tämä tekee tapahtuman järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta. Lisäksi, yrityksen jäsenyys Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:ssä sekä Tapahtumateollisuus ry:ssä takaa luotettavuuden ja ammattimaisen otteen kaikessa toiminnassa.

MagnumLive Oy:n alueellinen kattavuus ja asiakaspalvelu

MagnumLive Oy palvelee asiakkaitaan laajasti ympäri Suomea, toimipisteiden sijaitessa Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa. Tämä mahdollistaa paikallisen asiantuntemuksen ja palvelun tarjoamisen asiakkaille, riippumatta tapahtuman sijainnista. Alueellinen kattavuus on MagnumLive Oy:n vahvuus, joka takaa, että jokainen tapahtuma saa yksilöllistä huomiota ja räätälöityä palvelua.

Asiakaspalvelu on MagnumLive Oy:n toiminnan ytimessä. Heidän toiminta-ajatuksensa on tarjota asiakkaille kaikki tarvittava yhdestä paikasta, mikä helpottaa tapahtuman järjestäjän työtä. Asiakkaan liiketoiminnan vaatimukset huomioiden, MagnumLive pyrkii aina ylittämään toiveet ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa on tehnyt heistä luotettavan kumppanin tapahtumateollisuudessa.