FI / EN

Maria Lund & Mikael Konttinen – Lemmenloruja | Raahe

Mari Lund & Mikael Konttinen, Lemmenloruja-konserttikiertue
Seuraavat keikat

Maria Lund, Mikael Konttinen ja trumpetisti Tero Lindberg yhteiskiertueelle keväällä 2024: Kaunotar ja kulkurit – Lemmenloruja. 

Maaliskuussa käynnistyy varsin ainutkertainen kiertue, kun laulajat Maria Lund ja Mikael Konttinen yhdistävät voimansa trumpetisti Tero Lindbergin ja hänen yhtyeensä kanssa. Kaunotar ja kulkurit – Lemmenloruja -niminen kiertue alkaa Porista 5.3. ja päättyy Kuhmoon 16. maaliskuuta. Muut kiertuepaikkakunnat ovat Turku, Hyvinkää, Imatra, Kouvola, Mikkeli, Raahe, Oulu ja Kuusamo.

Maria Lund ja Mikael Konttinen nousevat konserttitalojen lavoille yhdessä kuusihenkisen viihdeorkesterin kanssa. Luvassa on suuria viihdelauluja niin Suomesta kuin muualta sekä ikivihreitä iskelmiä ja tanssimusiikkia 1960-luvun hengessä.

Erityisen mausteensa konsertteihin tuovat trumpetisti Tero Lindberg ja maamme kärkimuusikoista koostuva orkesteri. Lindberg seuraa sielukkaalla soitollaan vahvasti legendaarisen Jörgen Petersenin jalanjälkiä. Kultaiseksi Trumpetiksi kutsuttu Lindberg on tullut tunnetuksi muun muassa MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelman sovittajana/trumpetistina sekä Dallapé-orkesterista ja Paula Koivuniemen yhtyeestä. Hän on levyttänyt myös kaksi sooloalbumia: Kultaisen trumpetin paluu ja Kultainen trumpetti iskee jälleen.

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Raahesali, Raahe

ke 13.3.24

klo 19:00

Artikkelit