FI / EN

Lululla oli kolme mieltä – Tuula Amberla 40-v-taiteilijajuhlakiertue | Savonlinna

Tuula Amberla 40 v juhlakonsertti
Seuraavat keikat

Lululla oli kolme mieltä!  Tuula Amberlan 40-v.-taiteilijajuhlakiertue syksyllä 2023

Tuula Amberlan ura laulajana alkoi Liikkuvat lapset -yhtyeen riveissä jo vuonna 1982, mutta koko kansan tuntemaksi hän tuli Lulu-hitillään vuonna 1984. Lulusta on sen jälkeen tullut kestohitti, joka soi koti-illoissa ja karaokebaareissa sekä Tuulan itsensä esittämänä konserteissa ja klubeilla. Amberlan ja kitaristi Ilpo Murtojärven yhteistyö on jatkunut Lulusta aina näihin päiviin.

Tuula Amberla konsertoi juhlavuotensa syksyllä 2023 Pienen Jazzorkesterin kanssa pääosin Pohjois-Suomeen suuntautuvalla konserttikiertueella. Konserttien ohjelmisto pitää sisällään kaikki Tuulan tunnetuimmat laulut; Lulu, Pienet sanat, Tyttö kampaa märkää tukkaa, Korppi, Auto sammui maantien laitaan, Kuunpoika, jne. Ilpo Murtojärvi on toiminut sovittajana ja kitaristina kaikissa näissä lauluissa ja monissa muissa, jotka Tuulan omaperäisellä, ikimuistettavalla ja ajattomalla tulkinnalla ovat jääneet elämään.

Pieni Jazzorkesteri säestää Tuulaa huikealla ammattitaidolla ja orkesteri on: Ilpo Murtojärvi, kitara, Jusu Heinonen, klarinetti ja saksofonit, Vesa Saloranta, kontrabasso ja basso sekä Mikko Maunula, rummut ja laulu.

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Savonlinna, Kulttuurikellari

la 28.10.23

klo 19:00

Artikkelit