FI / EN

Broadway – Kaiken se kestää, musikaalikonsertti | Espoo

Broadway, Kaiken se kestää, Reeta Vestman, Mikael Saari
Seuraavat keikat

Suomen valovoimaisimmat musikaalitähdet yhdistävät voimansa syksyn 2023 musikaalikonserttikiertueellaan Broadway – Kaiken se kestää. 

Mikä yhdistää sopraano Reeta Vestmania ja tenori Mikael Saarta? Molemmat ovat tunnettuja lukuisista musikaalipäärooleistaan, laajoista äänialoistaan ja eri tyylien hallitsemisesta sekä Linnan juhlista, joiden solistina molemmat ovat esiintyneet miljoonien tv-katsojien edessä. Mutta ennen kaikkea heidät tunnetaan rakkaudestaan musiikkiin, tarinoihin ja esiintymiseen – tule todistamaan sitä, kun nämä karismaattiset näyttelijä-muusikot antavat lavalla kaikkensa.

Broadway – Kaiken se kestää -musikaalikonsertissa kuulet rakastetuimpia musikaaliklassikoita suomeksi. Tuttujen Broadway-musikaalikappaleiden lisäksi (mm. Les Miserables, West Side Story, Sound of Music) luvassa on myös kappaleita suomalaisista kantaesityksistä, kuten keväällä 2023 julkaistava artistien ensimmäinen yhteinen singlejulkaisu Kaiken se kestää (Magnum Music) musikaalista Huomenna minä lähden.

Nauti herkistä duetoista ja riehakkaista rytmeistä, suurista tunteista sekä laulullisesta virtuositeetista loistavan bändin säestyksellä!

Konsertin kapellimestarina toimii mm. Anastasia-menestysmusikaalikin johtanut Marko Hilpo. 

Ennakko Ticketmaster.

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Espoo, Sello-sali

pe 20.10.23

klo 19:00

Artikkelit