FI / EN

Katja Ståhl – asiantuntija ja viihdyttävä juontaja

Katja Ståhl poseeraa käsi poskella.

Monipuolinen osaaja, juontaja ja puhuja

Kun puhutaan viihteen esiintymisen haasteista, julkisuuskuvastavuorovaikutuksesta, harvat nimet nousevat esiin yhtä vakuuttavasti kuin Katja Ståhl.  Ståhl on tunnettu näiden aiheiden syvällisestä ymmärryksestä ja kyvystä välittää tietoa yleisölle helposti lähestyttävällä tavalla.

Ståhlin läsnäolo tapahtumassa takaa, että yleisö saa paitsi viihdyttävän myös opettavaisen kokemuksen. Hänen ammattitaitonsa juontajana ja asiantuntijana on peräisin vuosien kokemuksesta sekä terveysalalta että esiintymislavoilta, mikä tekee hänestä erinomaisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin.

Tapahtumien tähti

Katja Ståhl on tunnustettu kyvystään pujhua omista aiheisaan elävästi. Hänen tapansa käsitellä aiheita selkeästi ja innostavasti on omiaan herättämään kiinnostustaa. Ståhlin on myös loistava juontaja, joka osaa pitää yleisön otteessaan tapahtuman alusta loppuun.

Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, hyvinvointiseminaari tai muu yleisötapahtuma, Ståhl tuo mukanaan ainutlaatuisen yhdistelmän asiantuntemusta ja viihdyttävyyttä. Hänen kykynsä luoda rento ja osallistava ilmapiiri on arvostettu piirre, joka tekee jokaisesta tapahtumasta unohtumattoman kokemuksen.

Katja Stähl

Katja Ståhl on tuttu mediapersoona ja -vaikuttaja. Tuttu radioääni, tv-kasvo, päätoimittaja, kirjailija, kolumnisti: Juontaja, jolta ei sana katkea, eikä tarina lopu kesken.

Lue lisää Katja Ståhl >>