FI / EN

Kaiho yllättää uudella musiikkityylillä: V8 päräyttää kevään keikat käyntiin

Kaiho, Tuomas Salminen

Kaiho yllättää uudella musiikkityylillä: V8 päräyttää kevään keikat käyntiin
Kaiho on tullut tutuksi tiiviistä keikkatahdista, joka alkoi jo menneen vuosikymmenen loppupuoliskolla. Pandemia hiljensi hetkeksi, mutta nyt moottorin käynnistää uusi single ja uusi keikkavuosi.

Perjantaina 4.3.2022 julkaistava kappale ”V8” käynnistää Kaihon moottorit polttoaineen katkuisella, ja elämisen parhaita puolia korostavalla tavalla. Spotify

– Iskelmällinen, perinteisellä rock-retoriikalla tyylittelevä biisi vie eri aikamatkoille. Toisaalta menneeseen, ”purplemaista” soundimaailmaa jäljittelevällä soitannalla ja tuotannolla, mutta myöskin tulevaan pandemian jälkeiseen aikaan, jolloin saamme kaikki taas täysin rinnoin nauttia elämisen parhaista puolista. Kappale on siis samalla nostalginen, mutta myös pian (fingers crossed) ajankohtainen!, kertoo solisti Tuomas Salminen.

– Kappale on Olli Lepänrinteen käsialaa, joka toimii myös yhtyeen keikkamyyjänä MagnumLivellä. Biisin lopullinen sovitus syntyi treenikämpällä. Kosketinsoittaja Ilari Kauppi sävelsi kappaleeseen vielä tyylinmukaisen urkusoolon, jatkaa rumpujen takana istuva Aaro Saarinen.

https://youtu.be/C-VhCDyG0HA

Kaiho – V8, cds
Julk. 4.3.2022
Säv Olli Lepänrinne, Ilari Kauppi
San Olli Lepänrinne, Sov. Kaiho
MagnumLive Oy 2022
Miksaus/tuottaja Tuomas Salminen (Alhetti Studio) / Masterointi Rami Hänninen (VK-Studio)

Laulu/taustalaulu: Tuomas Salminen
Kitara: Jesse Vainio
Basso: Jani Niiranen
Koskettimet: Ilari Kauppi
Rummut/perkussiot: Aaro Saarinen

Facebook | Instagram | Keikkakalenteri