FI / EN

Kattavat palvelut MagnumLiveltä

Suomalainen ohjelmatoimisto MagnumLive

MagnumLive Oy on suomalainen ohjelmatoimisto, joka on osa kotimaista Magnum-konsernia. MagnumLive tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita vuosisopimuksilla eri asiakkailleen. Toimeksiantoja MagnumLive saa vuosittain noin 3500 kappaletta, mikä kertoo yrityksen vahvasta asemasta alalla.

MagnumLive hoitaa yksinoikeudella esiintyjäasiat useille merkittäville toimijoille, kuten Lapland Hotelsille, Eckerö Linen m/s Finlandialle, Wasalinen m/s Aurora Botnialle ja Helsinki Cupille. Lisäksi MagnumLive vastaa artistien esiintymisasioista muun muassa Kylpylähotelli Peurungassa, Revontulessa, Turun Uittamolla, Kuopion Rauhalahti-keskuksessa sekä Tuuloksen Kapakanmäellä. Yrityksen laaja asiakaskunta ulottuu Vantaalta, Turusta ja Kemistä aina Fuengirolaan ja Inariin saakka. MagnumLive on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen sekä tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani.

Monipuoliset palvelut ja vahva osaaminen

MagnumLive edustaa yksinoikeudella osaa suomalaisista artisteista ja esiintyjistä, mutta toimeksiannot kattavat käytännössä koko Suomen artistikattauksen. MagnumLive tarjoaa asiakkailleen kaikenlaista ohjelmaa ja erilaisia esiintyjiä, jotta asiakkaiden tarpeet voidaan täyttää mahdollisimman monipuolisesti. Yrityksen toiminta-ajatuksena on, että asiakkaat saavat kaiken tarvitsemansa saman katon alta. MagnumLive pyrkii aina ylittämään asiakkaiden odotukset ja palautteensa perusteella kykeneekin erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, joka heijastuu myös viimeisimmän NPS-lukemen ollessa 40.

Magnum-konserniin kuuluu useita eri brändejä, kuten MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. Konserni tarjoaa asiakkailleen esiintyjiä ja ohjelmaa, tapahtuma- ja juhlapalveluita, teknistä toteutusta sekä videotuotantoa. MagnumLive on yksi konsernin brändeistä ja se vastaa erityisesti esiintyjien välittämisestä ja ohjelman tuottamisesta. Toiminnan laajuus ja laatu näkyvät myös Magnum-konsernin päättyneen tilikauden liikevaihdossa, joka oli 7 miljoonaa euroa ja tulos 1,2 miljoonaa euroa. MagnumLive työllistää suoraan 13 henkilöä, ja sen toiminta mahdollistaa välillisesti noin 300 henkilön työllistymisen.