FI / EN

MagnumLiven kattavat palvelut

Ohjelmatoimiston palvelut tapahtumien sydämessä

MagnumLive Oy on tunnettu kotimainen toimija, joka tuo tapahtumiin elämää ja energiaa. Meidän kauttamme järjestät unohtumattomat tapahtumat, oli kyseessä sitten yritystilaisuus, yksityisjuhla tai suurempi yleisötapahtuma. Asiakkaamme luottavat meihin, sillä tarjoamme aina räätälöityjä ja laadukkaita ratkaisuja. Esiintyjävalikoimamme kattaa laajan kirjon eri genrejen artisteja, ja olemme ylpeitä voidessamme palvella asiakkaitamme ympäri Suomen, aina Vantaalta Inariin.

Kokonaisvaltaiset palvelumme ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin monille merkittäville toimijoille, kuten Lapland Hotelsille ja Eckerö Linelle. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, mikä osoittaa vahvaa osaamistamme ja sitoutumistamme asiakkaidemme menestykseen. Tapahtumien sujuvuus ja elämyksellisyys ovat meille sydämen asia, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Laadukkaat esiintyjät jokaiseen tilaisuuteen

MagnumLive Oy:n vahvuus on monipuolinen ja laadukas esiintyjäkattaus. Olipa kyseessä sitten intiimi akustinen keikka tai suuren lavan show, meiltä löytyy sopiva esiintyjä jokaiseen tilanteeseen. Edustamme osaa artisteista yksinoikeudella, mikä takaa, että tapahtumasi ohjelma on ainutlaatuinen ja mieleenpainuva. Asiakkaamme arvostavat meitä myös siksi, että olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja noudatamme tilaajavastuulain vaatimuksia.

Me MagnumLivessä ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutkertainen. Siksi kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi, jotta voimme tarjota juuri sinulle sopivan ohjelman. Viimeisimmän tutkimuksemme mukaan asiakastyytyväisyytemme NPS-luku oli 40, mikä kertoo palvelumme korkeasta laadusta ja asiakaslähtöisyydestä. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa Magnum-konsernia, joka palvelee asiakkaitaan monipuolisesti tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluissa.

MagnumLive – Kokonaisvaltaista ohjelmapalvelua

Magnum-konsernin osana MagnumLive tarjoaa paljon enemmän kuin pelkät esiintyjät. Meiltä saat kattavat palvelut tapahtumasi jokaiseen vaiheeseen, aina suunnittelusta toteutukseen. Tekninen toteutus, äänentoisto, valaistus ja videotuotanto ovat osa laajaa palveluvalikoimaamme. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa meihin tapahtumasi jokaisessa yksityiskohdassa, ja voit keskittyä nauttimaan onnistuneesta tilaisuudesta.

Magnum-konsernin liikevaihto ja tulos puhuvat puolestaan – olemme vakaa ja luotettava kumppani tapahtumasi järjestämiseen. Henkilökuntamme ammattitaito ja intohimo alaan näkyvät jokaisessa toimeksiannossa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme välillisesti työllistää noin 300 henkilöä, ja että asiakkaamme voivat luottaa saavansa meiltä kaiken tarvittavan liiketoimintansa tueksi. Valitsemalla MagnumLive Oy:n, valitset tapahtumallesi varman menestyksen.