FI / EN

Heidi Pakariselta jouluvideo: Kuului laulu enkelten

Heidi Pakarinen on juuri julkaissut kauniin jouluisen musiikkivideon kappaleesta Kuului laulu enkelten. Kappale on kuvattu hänen ”kotikylillään”, eli Siilinjärven kirkossa ja Puijon maisemissa. Heidi Pakarisen kauniin laulun lisäksi mukana musisoivat Tatu Kemppainen (laulu, kitarat, basso ja rummut) sekä Ossi Jauhiainen (laulu, piano & urut).

– Lempeää ja rakkaudellista jouluviikkoa Sinulle! Minulla on suuri ilo jakaa teille viikonloppuna kuvattu, jokunen viikko sitten äänitetty ja loistavan ryhmän työstämä jouluinen laulu ja video, Kuului laulu Enkelten, kertoo Heidi ja jatkaa: 

Huikean hienon sovituksen takana on entinen luokkakaverini, Kuopion Alavan kirkon kanttori, musiikin huikea ammattilainen Ossi Jauhiainen, ja on äänitteellä mukana myös kuopiolainen Leningrad Cowboys -kitaristi Tatu Kemppainen. Video kuvattu by Ossi Siilinjärven kirkossa ja Kuopion Puijolla, jossa muuten fantastinen sekä satumainen valopolku. Videon editoinnista vastaa Miika Tammekann. Aivan upea kokonaisuus, kiitos huipputiimi, Savo rules. 

Hyvää joulun aikaa kaikille tämän musiikkivideon myötä!

(Teksti jatkuu videon alla)

 

Heidin keikat myy joulukuusta 2022 alkaen MagnumLive

Heidi Pakarinen on rakastettu ja palkittu artisti, joka on sulattanut iskelmäkansan sydämet aurinkoisuudellaan ja positiivisuudellaan. Huima keikkatahti kertoo laulajan suosiosta. Artisti on yhtä lailla kotonaan niin tämän päivän musiikissa kuin entisaikojen nostalgisessa tanssitunnelmassa. Heidillä on monipuolinen keikkaohjelmisto, ja itsekin tanssia harrastavana artistina ohjelmistovalinnat ovat aina tilanteeseen sopivat.

Konserttiesiintymiset ovat niin ikään lähellä Heidin sydäntä, tietenkin myös joulukonsertit.

Heidi tunnetaan myös osaavana juontajana niin tv:n kuin radion puolelta (mm. Radio Suomi). Hän juontaa mielellään myös erilaisia yritysjuhlia ja tapahtumia. Lue lisää Heidistä.

Heidi Pakarinen