FI / EN

Will Funk for Food

Will Funk For Food
Seuraavat keikat

Esittely

Will Funk for Food – tuttavallisemmin WFFF – on kahdeksan iloisen tanssijan muodostama tanssipoppoo, joka perustettiin vuosien 2008 ja 2009 vaihteessa Nordic Moves 2009-kilpailua silmälläpitäen. Vaikka ryhmästä löytyy osaamista tanssin ja liikkumisen eri saroilta baletista parkouriin, ilmaisukeinoksi valikoitui kaikkia ryhmän jäseniä yhdistävä locking-tanssi, jonka juuret ovat 60- ja 70-luvun vaihteen amerikkalaisessa kulttuurissa ja joka ilon ja hyvän mielen tanssina sopii porukan fiilikseen kuin nenä päähän.

Will Funk For Foodin missio on lisätä Suomessa vielä varsin pienen piirin harrastuksen näkyvyyttä ja saada yleisö viihtymään. Esitykset pyritään rakentamaan lajin perinteitä kunnioittaen musiikkia ja vaatteita myöten. Niissä yhdistellään tiukkaa koreografiaa, sielukasta fiilistelyä sekä improvisaatiota. Koko komeus kuorrutetaan aimo annoksella tanssin iloa ja hyvää meininkiä.

Will Funk For Food on ollut mahdollista nähdä TV-ohjelmista Talent Suomi ja Pakko Tanssia. Ryhmä on käynyt edustamassa suomalaista katutanssia Japanissa Dance Delight –kilpailussa saaden tuomariston erityismaininnan. Suomenmestaruuden WFFF on voittanut kolme kertaa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit