FI / EN

Ville Haapasalo

Ville Haapasalo. puhuja, luennoitsija
Seuraavat keikat

Esittely

Ville Haapasalo on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä ja televisiojuontajista ja tuttu monista dokumenttielokuvista. Ville on arvostettu persoona, jota kuitenkin on helppo lähestyä. Hän on loistava valinta tapahtumien juontajaksi ja isännäksi. Ville toimii nyt myös puhujana ja luennoi, miten vaikkapa yritysmaailmassa uusiin tilanteisiin voi suhtautua.

Juontaja Ville Haapasalo

Ville kutsutaan usein puhumaan yritystapahtumiin, messuille, avajaisiin jne. Lähinnä sydäntä ovat omakohtaiset tarinat ja kertomukset lukuisten matkojen varrelta. TV-työnsä ohella maailmanmatkaaja on kiertänyt monissa maailmankolkissa, Amerikassa, Kaukasiassa, Kiinan Silkkitiellä, Jäämerellä, unohtamatta tietenkään lukuisia kolkkia Venäjällä, joka on Villelle kuin toinen koti. Projekteista ja elokuvista mainittakoot mm. Venäjän halki 30 päivässä, Suomensukuiset 30 päivässä, Haapasalo Goes America, Kaukasia 30 päivässä, Tappajan näköinen mies ja Lapin kullan kimallus.

– Puhun, mistä pyydetään, sanoo Ville, mutta lähimpänä sydäntä ovat kalastus, metsästys, matkailu ja ruoanlaitto, joista riittää tarinaa. Ja tietenkin ne hämmästyttävät matkatarinat. Hän on isännöi myös ryhmiä, jotka haluavat kokea hetken vaikkapa eräkalastuksen merkeissä. Ville on myös loistava kokki, joka on nähty myös hänen tv-ohjelmissaan, mm. Sapuskaa, harashoo!

Villen suosio Venäjällä, jossa hän on tehnyt lukuisia elokuvia ja tv-ohjelmia, on huipussaan. Talouslehti Forbes arvioi hänet vuonna 2013 maan kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi. Venäjänkielentaitoisena Ville on loistava valinta myös tapahtumiin, jossa on vieraita itäisestä naapuristamme.

Puhuja Ville Haapasalo: itsensä uudelleen luominen

Ville Haapasalo on luonut uraansa Venäjällä, mutta kuohuva maailmantilanne on muuttanut kaiken. Miten luoda itsensä uudestaan? Puhujana Ville kertoo vaikkapa yritysmaailman johdolle ja esimiehille, miten uusiin tilanteisiin voi suhtautua positiivisesti.

Toki Ville kertoo mielellään myös seikkailuistaan ja sattumuksista lukuisilta omilta matkoiltaan, myös ulkomaille suuntaneilta kuvausmatkoilta, sekä kulttuurien eroista.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit