FI / EN

Vesa Aaltonen Progeband

Vesa Aaltonen Progeband
Seuraavat keikat

Esittely

Rumpali-muusikko Vesa Aaltonen on palannut suomiprogen klassikkojen pariin.

Tasavallan Presidentissä ja monissa muissa kokoonpanoissa vaikuttanut rumpalivirtuoosi Vesa Aaltonen on koonnut ympärilleen lahjakkaista ammattimuusikoista koostuvan orkesterin, joka esittää keikoilla parhaita paloja 1970-80 -lukujen Tasavallan Presidentin, The Groupin, Jukka Tolosen, Pekka Pohjolan ja Made in Sweden -yhtyeiden tuotannosta.

Tammikuussa 2016 aloittaneen kokoonpanon ensikeikka myytiin etukäteen loppuun ja progemusiikin ystävät saavat kuulla Vesa Aaltonen Progebandia jatkossa useilla klubeilla ja festareilla. Perinteinen Tavastia valloitettiin jo heti alkumetreillä. Ensimmäisellä keikalla lavalla vieraili Eero Raittinen, ja oletettavissa onkin, että myös tulevilla keikoilla lavalla nähdään vierailevia solisteja.

– Olen pitkään odottanut sopivaa tilaisuutta palata näiden upeiden sävellysten pariin. Olin yllättynyt, kuinka helposti nuoretkin muusikot olivat valmiina lähtemään bändiin mukaan. Bändi on nyt valmis sopivasti Love Recordsin 50-vuotisen taipaleenkin kunniaksi, toteaa Vesa Aaltonen.

Muusikot:

Vesa Aaltonen, rummut
Tuomo Dahlblom, kitara
Jari Heino, basso
Markus Holkko, puhaltimet
Juha Kuoppala / Seppo Kantonen, koskettimet

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit