FI / EN

Varamummo

Varamummo, eli Susanna Haavisto
Seuraavat keikat

Esittely

Varamummo-musikaali perustuu Susanna Haaviston kirjoittamaan samannimiseen kuvakirjaan ja 10-osaiseen YLE Pikku Kakkosen Varamummo-sarjaan. Esityksen teemat ja aiheet liittyvät kaikki pienen lapsen maailmaan, pieniin isoihin tai isoihin pieniin ongelmiin tai mieltä askarruttavien kysymysten kiemuroihin. Varamummo asettuu aina lapsen mittakaavaan, ei tarkastele asioita aikuisen maailmasta vaan kuuntelee lapsen herkkiä tunteita ja ajatuksia.

Varamummo Ellen on mummottomien mummo ja mummo niille, joiden mummo asuu kaukana. Varamummo matkaa moottoripyörällään pienen Tötteröpupun kanssa varalastenlasten luo aina, kun häntä kaivataan ja tarvitaan.

”Oltiin koko perhe tänään katsomassa Varamummoa Kapsäkissä. Lämpimästi suosittelen lasten viemistä Varamummon yksinkertaisten lempeiden elämänviisauksien kuuloon. Teos lasten tunteista (ja yhtä lailla aikuisten) on pedagoginen olematta opettava. Ja kyllähän toi Hanna Raiskinmäki on notkea kuin mikä ääneltään ja kropaltaan, millaisella rakkaudella hän luonnosteleekaan lukuisat lapsihahmonsa.” (Heini Junkkaala, näytelmäkirjailija, dramaturgi, ohjaaja [Facebook 8.12.2018])

Näyttämöllä:
Susanna Haavisto: Varamummo Ellen
Hanna Raiskinmäki: kaikki lapsiroolit, ukulele, perkussioputket
Suvi Isotalo: Tötteröpupu, koskettimet, kitara, ukulele ja muut

Musikaalin kesto 40 min.
Varamummo esittää myös omia laulujaan lapsille – kysy räätälöityjä esityksiä.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit