FI / EN

Turku Jazz Orchestra

Seuraavat keikat

Esittely

Turku Jazz Orchestra on keväällä 2012 perustettu big band, jossa vaikuttaa lähes 30 Turun seudulla toimivaa ammattimuusikkoa. Orkesterin taiteellisena johtajana on vuoden 2018 alusta toiminut trumpetisti-sovittaja Tero LindbergTurku Jazz Orchestra on noussut lyhyessä ajassa Suomen ykkösorkesterien joukkoon. Kokoonpano hallitsee tyylillisesti laajan skaalan musiikkia klassisesta big band -jazzista lastenmusiikkiin ja viihteestä kunnianhimoisiin solistiprojekteihin.

Turku Jazz Orchestra on esiintynyt lukuisten suomalaisten huippumuusikoiden ja kapellimestareiden, kuten Outi Tarkiaisen, Vellu Halkosalmen, Diandran ja Paula Koivuniemen kanssa. Turku Jazz Orchestran kanssa konsertoi myös mm. Kauko Röyhkä ja Antti Sarpila sekä Mikko Leppilampi, Sami Pitkämö, Aili Ikonen, Sami Saari ja Iiro Rantala.

Turku Jazz Orchestra on tuonut Turkuun kansainvälisiä jazz-tähtiä, kuten ruotsalaisen jazzlaulaja Viktoria Tolstoyn ja amerikkalaisen Grammy-voittaja Michael Abenen. Marraskuussa 2016 Turku Jazz Orchestra julkaisi ensimmäisen levynsä ”Sulle salaisuuden kertoa mä voisin” yhteistyössä Alba Recordsin, Turun filharmonisen orkesterin, Johanna Iivanaisen ja Jukka Perkon kanssa.

Syksyllä 2020 orkesteri suuntaa Kiinan-kiertueelle pienemmässä Combo-kokoonpanossa Tero Lindbergin johdolla. Lindberg on aikamme kysytyimpiä ja monipuolisimpia trumpetisteja ja sovittajia. Hän on soittanut Suomen eturivin artistien levyillä, kiertueilla ja lukuisissa tv-ohjelmissa. Lindbergin oma sooloura kulkee nimellä “The Golden Trumpet”.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.